И да започнем на чисто. Да направим нещо патриотично на

...
И да започнем на чисто. Да направим нещо патриотично на
Коментари Харесай

Волен Сидеров Иска Оставката И На Каракачанов!

И да стартираме на чисто. Да създадем нещо патриотично на чисто. Защото и двамата не устояха теста. За да решим дали можем да бъдем дали можем да бъдем някакъв родолюбив блок, който да стартира на чисто ", разгласи водачът на " Атака " и съпредседател на " Обединени патриоти " Сидеров.

" Какво значи на чисто - да сложим цели и и да забележим дали можем да ги реализираме. Защото да се въртиш във властта единствено поради гъдела, това е перверзия. Българският народ изтърпя задоволително и по тази причина им предлагам да се съберем и да обсъдим сходен въпрос ", сподели Сидеров и посочи, че не е дискутирал тази концепция нито със съдружните си сътрудници, нито с ГЕРБ.

" Това не е ултиматум. Това е приятелско предложение, което да го върне към разсъдъка. Защото считам, че те и двамата изгубиха връзката с действителността. Правих към този момент няколко предизвестия - тъй като се занимаваме с лифтове, нощни заведения, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат - добре, в случай че ли не - зле за тях ".

Той бе безапелационен, че няма смисъл да се предлага нов вицепремиер на мястото на Симеонов.

" Какво да прави този вицепремиер. Симеонов отговаряше за 7-8 ресора - демография, опазване на здравето... Има ли прогрес по тези тематики. Не е значимо да има още един вицепремиер, а да се прави работа ", добави водачът на " Атака ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР