И да не харесвате Даниел Кормие като боец, той определено

...
И да не харесвате Даниел Кормие като боец, той определено
Коментари Харесай

Кормие предпочита трилогия с Миочич пред Джоунс

И да не харесвате Даниел Кормие като войник, той несъмнено има място измежду най-хубавите в ММА. Повечето UFC бойци в никакъв случай не са имали омраза с някой, която да дефинира кариерата им. А " DC " има цели две такива.

В две разнообразни теглови категории.

Когато бе запитан коя е по-голяма, Кормие е по-склонен да се насочи към първенеца в тежката категория Стипе Миочич, пожарникар, който минава без проблем всеки допинг тест, не се забърква в проблеми със закона и постоянно е поставял фамилията преди всичко.

" Би било мъчно в миналото да се освободя от враждата ми с Джон Джоунс, тъй като тя е много огромна, " показа Кормие. " Продадохме доста платени гледания, а враждата ни е ужасна. Лоши сме един към различен и това притегля вниманието на публиката.

Но като играч повече ми харесва враждата с Миочич, тъй като се изправям против войник, който стои добре, прави верните неща и се състезава по верния метод. "

41-годишният Кормие загуби и двете си борби от Джоунс в полутежката категория, само че втората му загуба бе анулирана, защото " Bones " даде позитивен допинг тест. Започна да се спряга и трети дуел сред тях, само че Кормие избра да се бие още веднъж с Миочич.



mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР