И.д. кметът на Младост и досегашен заместник-кмет на района Владимир

...
И.д. кметът на Младост и досегашен заместник-кмет на района Владимир
Коментари Харесай

Нежеланият от Иванчева Румен Русев все пак стана кмет на `Младост`

И.д. кметът на " Младост " и доскорошен заместник-кмет на региона Владимир Клисуров е упълномощил другия заместник-кмет Румен Русев да поеме кметския пост, оповестиха двамата на конференция. Самият Клисуров депозира оставка и излиза в отпуск, а след него ще напусне общината.
 Младост отново без кмет, и.д. Клисуров дава оставка  Владимир Клисуров бе определен за краткотраен кмет на Младост  Десислава Иванчева в заплатен отпуск в ареста, определила за и.д. кмет на Младост Клисуров
Вече стана ясно, че посоченият от титуляра Десислава Иванчева за неин заместител Владимир Клисуров не желае да поеме длъжността, до момента в който тя е в ареста. Затова той е подписал заповед, с която упълномощава Русев за мястото. " Посочих, че не се усещам способен. Архитект Русев би могъл да се оправи ", каза той пред публицисти през днешния ден.

" Попаднах в един казус и имам два пътя. Поставят ме на място с две алтернативи. Или би трябвало да разписвам тези (документи), които са ни пратили наготово от основния проектант Здравков. Трябва да напущаме сума ти градежи. Втората опция е каузи, съд за неспазени периоди по Закон за устройство на територията ", сподели Клисуров. И посочи, че е излязъл в отпуск до края на идната седмица, след което ще напусне общината. До момента, в интервала си по заменяне, разписвал документи, само че не и такива, свързани със градежи.

Румен Русев на собствен ред изясни, че всички документи, подадени по закономерен метод, ще бъдат придвижени. " Ще си изцапам ръцете, да. Откога законът цапа ръцете ", разяснява той въпрос по отношение на ориста на множеството строителни планове в общината. Нямал визия за какво Иванчева го уточни за индивида, който " гласят " за нейния пост. Това тя направи по време на гледането на мярката ѝ в съда, като категорично разгласи, че желае не Русев, а Клисуров да поеме поста ѝ.

Владимир Клисуров разяснява, че спрените преписки от кметицата Десислава Иванчева са за планове, които биха се осъществили срещу волята на жителите и за които е имало стотици подписи и възражения. Информация за тях била препращана към кмета Йорданка Фандъкова и основния проектант на столицата.

Той акцентира, че не се отхвърля от Иванчева. " Страх ме е да не ми се случи това, което се случи на нея, и по едно и също време с това се усещам безпомощен ", показа той. По думите му кметицата се страхувала, че може да ѝ се случи тъкмо това.

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР