и БНТВчерашната зрителна измама със снимката на Кирил Петков и

...
и БНТВчерашната зрителна измама със снимката на Кирил Петков и
Коментари Харесай

Евгени Димитров, Булфото: Снимки, които само изглеждат някак и подлежат на извратен коментар, изобщо не трябва да стигат до редакторите

и Българска национална телевизия

Вчерашната зрителна машинация със фотографията на Кирил Петков и Лена Бориславова, които сякаш се държат за ръце, провокира лавина от мнения.

Ето какво написа един от най-опитните фоторепортери в България основателят на Евгени Димитров:

" Ние от организация от години пускаме фотоси, които стават " бомби ". Много от тях и досега се въртят в медиите. Репортери като Жоро Палейков, Бенджи, Варадинов, Милена Стойкова, Румен Раканов, Тихомир Петков и другите ни стрингери вършат неопрвержими фрагменти. Защо те не подлежат на подозрение? Защото отразяват истината. Кадри, които единствено наподобяват някак и подлежат на перверзен коментар, въобще не стигат до редакторите. Всяка фотография от демонстрира нещата каквито са. Съвет към младите фоторепортери - без съмнение трийте фотосите, с които може са се спекулира и лъже в коментара. Не знаете кой глупак ще ги гледа след вас по веригата на публикуването, и в какви нелепости ще ви вкара като създател на фотографията. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР