И бившият провален правосъден министър Христо Иванов е бъркал в

...
И бившият провален правосъден министър Христо Иванов е бъркал в
Коментари Харесай

И грантаджията от Да, България Христо Иванов се уредил се с евтин апартамент

И някогашният провален правосъден министър Христо Иванов е бъркал в кацата с меда на евтините парцели. Семейството на грантаджията от "Да, България " се облажило със супер преференциално жилище в София, става видно от декларацията на Иванов пред Сметната палата през 2016 година

Съпругата на Иванов си е купила жилище от 70 кв.м. в столицата през 2005 година за сумата от 20 600 лева Така излиза, че мадам Иванова е броила смешната сума от по 150 евро за един квадратен метър, демонстрира информация на ПИК.

Няколко години по-късно тя още веднъж се снабдява със скъпа движимост и още веднъж на доста ниска цена. Втората покупка на Йорданка Иванова е лек автомобил "Тойота Аурис ". Тя е платила 9500 лева за японското возило през 2015 година При информация из профилираните уеб сайтове за продажба на коли, цените на сходни коли по това време стартират от 14 000 лева и вървят единствено нагоре.

Така втори човек от кръга "Капитал " се окакзва овъртолен в съмнителни имотни покупко-продажби. ПИК разкри, че строителните босове на "Артекс " Мирянови са кумове на Лозан Панов и жена му Елисавета, която пък си е купила от тях разкош апартамент на доста по-ниска през своя компания - 172 кв. м. с два гаража за 93 000 лева. Медията ни сподели и по какъв начин Лозан Панов излиза от това жилище, което по-късно призна, че населява с жена си в тузарска постройка в кв. "Изгрев ".

Дискредитираният ръководител на Върховен касационен съд Лозан Панов има и морска вила във варненския квартал "Галата ", купена за 26 000 лева Оказва се, че през 2013 година Панов придобива имот и вила в местността Галата-Прибой край Варна, за единствено 26 000 лв., в случай, че цените на сходни парцели тогава са доста по-високи.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР