И без ИТН – ПП възнамеряват да продължи да има

...
И без ИТН – ПП възнамеряват да продължи да има
Коментари Харесай

След като Слави се оттегли, Киро напълни гащите: Сложи Бойко Рашков начело на КПКОНПИ

И без Има Такъв Народ – Политическа партия имат намерение да продължи да има държавно управление. Това стана ясно на тяхна конференция в Българска телеграфна агенция. Управляващите се надяват да поддържат държавно управление на малцинството, което щяло да е по-добре, в сравнение с Има Такъв Народ да ги „ изнудват “ за пари за строителния отрасъл.

„ Искам да обясня ясно събитията. В последната седмица Граждан Караджов изиска невиждано с 3,6 милиарда лева повече в бюджета на Министерство на регионалното развитие “.

Това разгласи министър председателят Кирил Петков минути откакто стана обществено ясно, че Има Такъв Народ напущат обединението.

„ Когато обещахме на нашите гласоподаватели, че ще има 0 приемливост към корупцията, ние държим на това. КПКОНПИ към този момент 6 месеца стои и се ръководи от заместника на Цацаров. Ние предложихме човек с безупречна известност – Бойко Рашков. Какво получихме като отговор от Има Такъв Народ – просто не сме съгласни. Е няма по какъв начин да стане! Ние сме решени на държавно управление на малцинството. Ние ще реформираме КПКОНПИ! И министър Рашков ЩЕ бъде отпред на тази организация! “, съобщи той и загатна, че който не го поддържа ще поддържа корупцията.

Самият Рашков, който беше прикрит от обществените очи в последните месеци, още веднъж се впусна в пояснения за неприятните строителни компании, които били същите на ГЕРБ и по какъв начин точили парите.

„ Петков изясни, че за 6 месеца са имали 2 законодателни цели – да трансформират КПКОНПИ. ИНТ обаче упорствали всяка партия да има човек в борда и всяка да може да поставя несъгласие Има един неоспорим водач в битката с корупцията – министър Рашков. Мислехме, че най-малко тук ще сме съгласни “, недоумяваше Петков.

„ Това за 9-те милиарда го отговорихме 6 пъти. Ще отговори и седми “, сподели Асен Василев и даде минимална разбивка за неведнъж по-малка сума.

„ Аз имам вяра, че има хора в Има Такъв Народ, които не разпознават министър Караджов. Той не е бил с тях по площадите. Аз имам вяра, че има капацитет в депутатите от Има Такъв Народ да ни поддържа “, оптимист е другояче министър председателят.

Новите министри са щели да дават отговор на „ моралните стандарти на Политическа партия “.

Българска социалистическа партия и Демократична България към този момент били засвидетелствали поддръжка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР