И аз по примера на Ицко Финци работя за бебе.

...
И аз по примера на Ицко Финци работя за бебе.
Коментари Харесай

Таткото на Чочо работи за бебе

„ И аз по образеца на Ицко Финци работя за бебе. Защо не? ” Така бащата на Чочо Попйорданов – Иван, показа новината, че има нова жена в живота си, научи HotArena .

Дамата се споделя Диана Андреева и е финансов специалист. Освен това е една от най-влиятелните дами в България, написа „ България през днешния ден ”.

Двойката се надява на правоприемник, а половинката на Иван Попйорданов е била видяна преди дни да купува овулационни проби от аптеката. Двамата непрекъснато пускат фотоси от планината, където са всяка свободна минута.

„ Живея си на планината. Постоянно сме в придвижване, покоряваме върхове с Диана ”, хвали се щастливия бай Иван.
„ Заслужаваш я, Иван, да сте щастливи дълги години. ” „ Толкова изстрада, че най-после и на теб Господ ти се усмихна ”, и т. нат, споделят другари на някогашния началник на Българска национална телевизия.

Най-много на Иван Попйорданов се радва Ицко Финци, който също си взе млада младоженка. %Такова е нашето потомство. Не се даваме. Когато откриеш любовта, няма значение на какъв брой години си ”, споделя Финци.

„ Не съм предал никой от фамилията, животът продължава и аз се пробвам да го пребивавам. Няма ден, в който да не мисля за сина си и съм сигурен, че той също би ме подкрепил, в случай че беше жив ”, споделя още Иван Попйорданов.

Той продължава да се грижи безрезервно за дамата на Чочо – Даниела и за осиновената му щерка – Катя. „ Продължавам да виждам внучето, приказваме си постоянно с Даниелка, оказвам помощ, с каквото мога ”, споделя Иван пред приятелите си.

Попйорданов е удовлетворен, че книгата, която написа за сина си „ Писма до сина ми ” към този момент е с привършен тираж. Той се кани да напише и втора, която да е отдадена на Чочо.

И се надява по този метод да почисти името му от дребните изменничества, които някои недобросъвестни хора правили по отношение на него.
„ Но ние, които го обичаме, в никакъв случай няма да го забравим ”, безапелационен е Иван Попйорданов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР