И аз искам оставката на Радев (президентът Румен Радев -

...
И аз искам оставката на Радев (президентът Румен Радев -
Коментари Харесай

Бойко Борисов: И аз искам оставката на Румен Радев

И аз желая оставката на Радев (президентът Румен Радев - б.р). Това съобщи министър председателят Бойко Борисов до момента в който разглеждаше провалите от пожари край Лесово, до границата ни с Турция и разясняваше с кореспонденти настояванията на протестиращите.

" На Христо Иванов не му я желая, беше ми заместител толкоз години ", сподели Борисов.
 „ Отровното трио “: Фундаментите на страната са изкъртени
„ Отровното трио “: Фундаментите на страната са изкъртени

Комедия е някой да бъде комплициран в премиерския стол, счита Бабикян

" Един желае на Лозан Панов, на Радев, на Борисов . Конституцията, демокрацията и правовата страна споделят: организират се избори. На тях се явяват политически партии и те въз основата на резултата си сформират или независимо, или съдружно държавно управление, добави Борисов.

За запазване на публичния ред той се обърна към съпътстващите го представители на националната полиция с думите: " Няма да разрешаваш да създадат пакост, виж в Берлин, във Вашингтон, Москва... Който нарушава публичния ред - акт, в случай че прави хулигански прояви...

За това през вчерашния ден отидох да видя децата - това са поколенчески разлики. Казвам му на дребния (внук - б.р.)- не пипай, ще се намокри... Докато не се намокри, не се отхвърля ".

Там (на митингите - б.р.) са на хората децата, след 10 г моите са на митинг. А и те всеки ден им се вижда същинското лице, всеки ден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР