И актьорът Михаил Билалов се включи в доброволческия екип на

...
И актьорът Михаил Билалов се включи в доброволческия екип на
Коментари Харесай

Михаил Билалов се включи в доброволчески екип в Бургас

И артистът Михаил Билалов се включи в доброволческия екип на Община Бургас. Това заяви кметът Димитър Николов, предава " Фокус ". Днес той раздаваше защитни маски на възрастни хора в огромен хранителен магазин.
" Така обичаният артист се причисли към екипа на бургаските създатели - Тони Димитрова, Лора Янева, Елка Стоянова, Добрин Вътев, Атанас Стоянов, група “Горещ пясък ” и доста други, които без да парадират, с чисто сърце и обич се включиха с труда си в общото дело!
Много други бургаски художници, музиканти и артисти направиха своите видеопослания, с цел да вдъхнат кураж на всички. Благодаря им! Стотици са хората с незнайни имена, които са в лечебните заведения, в полицията, в публичните кухни, в институциите, в медиите, в почистващите компании, които извършват своя дълг всекидневно! Моята най-сърдечна признателност към всички тях и към донорите! ", отбелязва кметът. Той изрази благодарността си най-много към всики, които стоят вкъщи си и не престават да съблюдават разпоредбите.
" Вие търпите ограничения и изживявате терзания за бъдещето, само че все пак го вършиме с отговорност към фамилиите си и близките. Благодаря ви от сърце! ", добавя Димитър Николов.
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР