И 2019-та се изниза неусетно, а до новата 2020-та буквално

...
И 2019-та се изниза неусетно, а до новата 2020-та буквално
Коментари Харесай

Най-зрелищните места, на които да посрещнем Нова година

И 2019-та се изниза незабелязано, а до новата 2020-та безусловно остават броени дни. Ако и вие сте от тези, които към момента нямат никаква концепция какво ще вършат на празника, то имаме за вас няколко вдъхновяващи оферти!
И в случай че, както споделят, съгласно това по какъв начин ще посрещнете Новата година, може да се съди за това какви ще са идните 365 дни за вас, сме уверени, че заслужавате едно незабравимо изкарване на празника. А какво по-незабравимо от това да го посрещнете с обичан човек на ново, извънредно и далечно кътче на планетата, на което постоянно сте мечтали да бъдете?! Подбрахме за вас топ 4 на най-зрелищните места, на които да посрещнете Нова година. Бързаме да ви ги представим, тъй като имате по-малко от месец да организирате пътешестване и да стегнете куфарите!
Voilà!
1. Островите Мариета, Мексико
На един от тези острови се намира едно неповторимо кътче, което хората биха подминали, в случай че не се чуваше шума от вълните, които мият брега му. Разположен на няколко метра във вътрешността, скритият плаж е от тези местенцата, за които бихте съжалявали, в случай че ги пропуснете. Островите са се оформили преди епохи, чрез вулканична активност, като те са изцяло необитаеми. Намират се единствено на час път с лодка, от Пуерто Валярта и се посещават всекидневно от стотици туристи.
Посетителите на Мариета могат да доближат до този баснословен плаж чрез воден тунел, който го свързва с океана. Преимуществото е, че има задоволително пространство над водата, което не постанова нуждата от екипировка или задържане на дишането. Когато са били оповестени първите фотоси от това място, хората не са вярвали, че тази хубост е действителна. Сещате ли се за нещо по-невероятно и извънредно от това да посрещнете Нова година на плажа с коктейл в ръка, наслаждавайки се на такава естествена хубост!?
2. Варадеро, Куба
Слънце, пясък и талази, галещи глезените измежду Нова година... Именно по тази причина продължаваме да те изкушаваме с още екзотика и насочваме погледа ти към... Куба! Тази чародейка е по едно и също време тъжна и радостна, сантиментална и безгрижна, само че на първо място – красива.
Туризмът тук притегля годишно над 3 млн. гости. Освен забележителности като Национален парк “Сиера Кристал ”, водопадите “Ел Ничо ”, тук има и невероятни плажове. Сред обичаните места на туристите е курортът Варадеро. Той е един от най-големите на Карибите. Предлага брегова линия от над 20 км. бели пясъчни плажове. За първи път е посетен през 1870 година и с годините се утвърждава като първокласен курорт. През 1910 година тук се започва годишната гребна регата. Основният запас на Варадеро са плажовете. Курортът предлага естествени атракции като пещери и елементарно налични девствени рифове.
Чаша мохито в ръка и ритмите на самба в някой нощен бар във Варадеро – на това му споделяме същинска забава и празник!
3. Дубай, Обединени арабски емирства
Ако постоянно сте мечтали да посрещнете Нова година в цялостния ѝ искра, разкош и хубост, то вярното място за вас е Дубай. Мистиката на Ориента и блестящите празненства са мечтана дестинация за новогодишната нощ и сме сигурни, че това преживяне ще ви остане паметен спомен за цялостен живот.
Бурж Халифа да вземем за пример е евентуално най-пленителния небостъргач в света и това важи с по-голяма мощ в навечерието на Нова Година. Той държи върха за най-висока постройка в света със своите внушителни 828 метра височина, а представете си какво е на такава височина да посрещнете идващата година с грандиозно шоу с фойерверки!
4. Остров Роатан
Не понасяте комерсиалното и желаете повече успокоение? Приказното кътче Роатан, намиращо се в Карибско море, е малко прочут парадайс. Островът е огромен единствено 60 километра в диаметър, а популацията му е единствено 25 000 души! Тук има най-малко 25 места за шнорхелинг и дайвинг, които са налични за туристи, а времето доста рядко може да окаже въздействие. Има доста места, където искащите могат да бъдат инструктирани, а има и алтернатива за гмуркане с делфини. Самият остров се намира в непосредствена непосредственост до най-големия бариерен риф в Карибско море и в случай че сте добър плувец, можете да му се насладите гмуркайки се свободно, само че би трябвало да се внимава за моторници. Сред атракциите под водата има разрушени кораби, потънал аероплан, а се предлага и нощно гмуркане. В тези води плуват морски костенурки, делфини и китове, а отвън тях хората могат да видят папагали, игуани и маймуни. В сезона на раците, хиляди сини раци излизат на сушата през нощта и се катерят по дърветата, с цел да ядат плодове. Международното летище обслужва директни полети от Маями, Атланта и Хюстън.
Надяваме се да сме ви били потребни и да сме възбудилите въображението ви с тези разнообразни, атрактивни и сигурно зрелищни дестинации, на които можете да посрещнете Нова година.
Понякога, колкото и налудничаво да звучи някоя концепция, преживявайки я, след време осъзнаваме, че лудостта си е стувала, тъй като ни оставя дълготраен, прелестен спомен за през целия ден. И тъй като неочакваните хрумвания от време на време означат непредвидени разноски, е хубаво да знаем, че постоянно можем да се доверим за финансиране на постоянен сътрудник като БНП Париба Лични Финанси , с цел да сбъднем фантазиите си!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР