ХЮСТЪН - Туристка от Хюстън е открита жива, след като

...
ХЮСТЪН - Туристка от Хюстън е открита жива, след като
Коментари Харесай

Намерена е Кристи Пери: Изчезналата туристка от Националния парк Биг Бенд от Хюстън е открита, TPWD казва

ХЮСТЪН - Туристка от Хюстън е открита жива, откакто е била оповестена за изчезнала по време на пътуването си до Националния Биг Бенд Парк, удостовери Департаментът за паркове и диви животни в Тексас.

Агенцията удостовери, че 25-годишната Кристи Пери е открита жива, само че не даде спомагателна информация за това къде се намира. Национален парк Биг Бенд съобщи, че тя е под медицински грижи и е откарана в болница в Одеса, Тексас.

Пери е оповестена за изчезнала от фамилията си, откакто не се е прибрала от нея екскурзия до Национален парк Биг Бенд. Според Националната паркова работа Пери е взела кола чартърен в Мидланд, Тексас на 8 ноември, преди да дойде в парка на 9 ноември.

Служителите на NPS споделят, че тя не се е появила за резервацията си за къмпинг същата нощ в къмпинг Chisos Basin и колата й беше открита на началото на пътеката за пътеката на изгубената мина. водачът на парка е претърсен от горната страна, споделиха чиновници.

В четвъртък екипи, включващи чиновници на NPS, граничен патрул на Съединени американски щати, тексаски дивечовъди и пожарникарски екип на Лос Диаблос претърсваха региона, до момента в който два хеликоптера от DPS на Тексас и граничния патрул на Съединени американски щати и аероплан от NPS, издирван от горната страна.

Пътеката на изгубената мина, пътека от 4,8 благи в двете направления, беше затворена по време на търсенето. Популярната пътека се изкачва стръмно в горите на планината Чисос.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР