Хюстън Тексас придобиват рънбек бека Джо Миксън от Синсинати Бенгалс,

...
Хюстън Тексас придобиват рънбек бека Джо Миксън от Синсинати Бенгалс,
Коментари Харесай

Тексасци придобиват бягащия бек Джо Миксън от Бенгалс, казва източник на AP

Хюстън Тексас получават рънбек бека Джо Миксън от Синсинати Бенгалс, сподели човек, осведомен със договорката, пред Асошиейтед прес във вторник.

Човекът приказва с AP при изискване за анонимност, защото договорката не е финализирана. Миксън ще размени Девин Синглетари, който се съгласи на договорка с Ню Йорк Джайънтс.

Миксън водеше Бенгалс през предишния сезон с 1034 ярда ръшинг и девет тъчдауна. Синсинати възнамерява да го освободи, откакто в понеделник се спогодят за контракт с бягащия бранител Зак Мос.

Вместо това, тексасците изпращат неразкрит план на Бенгалс, с цел да държат Миксън отвън свободния пазар. Той ще се причисли към Деймиън Пиърс в назад във времето за първенците на AFC South.

Водени от треньора новобранец ДеМеко Райънс и новобранеца на годината в AP Offensive C.J. Stroud, тексасците напреднаха до втория кръг на плейофите на AFC финален сезон.

Бенгалс се споразумяха и за едногодишна договорка с тайт енда Майк Гесики, сподели различен човек, осведомен с тази договорка, пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР