Хюстън Рокетс победи Сакраменто Кингс с българина със 107:89 в

...
Хюстън Рокетс победи Сакраменто Кингс с българина със 107:89 в
Коментари Харесай

Хюстън би Сакраменто, Везенков остана без точка

Хюстън Рокетс победи Сакраменто Кингс с българина със 107:89 в НБА. За кралете това е второ проваляне подред и трето от началото на сезона. Домакините пък завоюваха втори следващ дуел, откакто започнаха с три загуби. Двата отбора ще се срещат още веднъж в Хюстън във вторник сутринта.

Везенков игра 10:46 минути като запаса. Той се отличи с 1 битка, 1 отнета топка и 1 чадър, само че не съумя да вкара панер.

Дилън Брукс вкара 12 от своите 26 точки през четвъртата четвърт за триумфа на Хюстън. Тройка на Малик Монк понижи пасива на Кингс на 3 точки 68:71 при оставащи към 8 минути и половина. След това Рокетс направиха серия от 10:2, с шест точки от Брукс, с цел да поведат с 90:79 в средата на интервала. До края домакините нямаха проблеми. Фред ВанВлийт добави 21 точки и 12 асистенции, а Джабари Смит младши 21 точки и 11 битки за Рокетс.

Монк вкара 18 точки от аварийна пейка, с цел да поведе Кингс. Звездата на отбора Де’Аарън Фокс пропусна втори следващ мач поради навехнат десен гален. Домантас Сабонис означи 11 точки и завоюва 15 битки, а Харисън Барнс добави 13 точки за Сакраменто.

„ Мисля, че нямахме кураж да се борим, изключително през четвъртата четвърт. И това е нещо, което не е всекидневно, тъй като го вършат губещите тимове, а ние не сме “, разяснява треньорът на Сакраменто Майк Браун.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР