Хюстън Астрос осъществи най-значимата сделка в последния ден от летния

...
Хюстън Астрос осъществи най-значимата сделка в последния ден от летния
Коментари Харесай

Хюстън удари джакпота при затварянето на трансферния прозорец

Хюстън Астрос реализира най-значимата договорка в последния ден от летния трансферен прозорец в МЛБ. Минути откакто крайният период изтече в 16:00 ч. източноамериканско време на 31 юли (23:00 ч. българско време), стана ясно, че " астронавтите " са привлекли звездния питчер Зак Грайнке от Аризона Дайъмъндбекс.

В подмяна към Финикс отпътуват четирима гении от системата на Хюстън - питчерите Корбин Мартин и Джей Би Букаускас, първият бейзмен Сет Биър и инфилдерът Джош Рохас. Освен това Астрос се снабди с още двама питчери от Торонто Блу Джейс – стартера Аарън Санчес и риливъра Джо Биаджини, против които изпрати на " сините сойки " атуфилдера Дерек Фишър.

Wow... that escalated quickly! @astros
— Justin Verlander (@JustinVerlander) July 31, 2019
Грайнке и Санчес се причисляват към ротация, която към този момент включва двама асове – Джъстин Верландер и Герит Коул. Все по-страховитият състав на Хюстън накара букмейкърите мигновено да трансформират коефициентите за развръзката на сезона. Залози за купа на Астрос в Световните серии към този момент се одобряват при 3.75 (5.50 преди трансферите), а за купа в Американската лига – при 2.35 (3.00 досега). Досега любимци бяха надлежно Лос Анджелис Доджърс (3.75) и Ню Йорк Янкис (2.40).

" В момента в действителност нямаме едва място. Ако останем здрави, този тим е допустимо най-хубавият, който в миналото съм виждал – разяснява генералният управител на " астронавтите " Джеф Лъхноу. – Зак Грайнке е един от най-хубавите питчери в бейзбола. Беше високо в нашия лист, само че не знаехме дали това въобще е допустимо. И то не беше допреди 48 часа, а едвам в последните 24 часа започнахме в действителност да напипваме вярната посока. Собственикът (б. р. – Джим Крейн) ни поддържа и се съгласи, че можем да създадем рационална инвестиция. "

Are the @astros now the clear World Series favorite after adding Zack Greinke? pic.twitter.com/8M771Lywzm
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 1, 2019
35-годишният Грайнке има още два сезона по 6-годишния си контракт за $206,5 млн. (2016-2021), подписан с Аризона. Към днешна дата носителят на " Сай Йънг " за 2009 година има да получава още $77 млн., като част от договорката сред двата клуба е Дайъмъндбекс да поеме $24 млн. от тях, а Астрос – останалите $53 млн.

" Знам, че той към този момент е част от нашия тим – показа мениджърът на Хюстън Ей Джей Хинч преди снощната загуба на отбора с 4:10 като посетител на Кливланд Индиънс. – Знам, че той е в действителност добър. Не го познавам персонално, само че ще го опозная. Привлякохме го, тъй като е доста добър. Определно чакаме той да има съществена роля в нашия блян да спечелим дивизията и да продължим да побеждаваме до октомври. Зак Грайнке е необикновен питчер. "

" Exclusive " footage of manager A. J. Hinch when the @astros added Zack Greinke today pic.twitter.com/63m6dt1pR5
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 1, 2019

Кливланд Индиънс - Хюстън Астрос 10:4
ст. " Прогресив Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ХЮСТЪН
0
1
3
0
0
0
0
0
0
4
6
0
КЛИВЛАНД
0
3
0
0
3
4
0
0
Х
10
11
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 31 ЮЛИ:

Американска лига

Канзас Сити Роялс - Торонто Блу Джейс 1:4
Лос Анджелис Ейнджълс - Детройт Тайгърс 1:9
Бостън Ред Сокс - Тампа Бей Рейс 5:8
Тексас Рейнджърс - Сиатъл Маринърс 9:7

Национална лига

Вашингтон Нешънълс - Атланта Брейвс 4:5 (10 ининга)
Синсинати Редс - Питсбърг Пайрътс 4:1
Колорадо Рокис - Лос Анджелис Доджърс 1:5
Филаделфия Филис - Сан Франциско Джайънтс 1:5
Сейнт Луис Кардиналс - Чикаго Къбс 0:2

Интерлига

Ню Йорк Янкис - Аризона Дайъмъндбекс 7:5
Маями Марлинс - Минесота Туинс 4:7
Чикаго Уайт Сокс - Ню Йорк Метс 2:4
Оукланд Атлетикс - Милуоки Бруърс 2:4


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР