Хюстън Астрос е нанесъл щети за над $11 млн. на

...
Хюстън Астрос е нанесъл щети за над $11 млн. на
Коментари Харесай

Букмейкърите в Лас Вегас са загубили $11,4 млн. от титлата на Астрос

Хюстън Астрос е нанесъл вреди за над $11 млн. на букмейкърите в Лас Вегас с първата си шампионска купа в МЛБ. Това стана ясно, откакто бордът за надзор над хазарта в щата Невада разгласява своя доклад за предишния месец. На 1 ноември " астронавтите " завоюваха решаващия мач №7 против суперфаворита Лос Анджелис Доджърс с 5:1.

От формалните данни проличава, че загубите от бейзбол за ноември възлизат на $11,4 млн., което е най-големият минус от този спорт в границите на един месец. Предишният връх е била загубата в размер на $6,2 млн., породена от триумфа на Ню Йорк Янкис против Атланта Брейвс в Световните серии през ноември 1999 година

Въпреки изплатените небивали суми за бейзбол, букмейкърските пунктове в действителност са на облага за предишния месец. Благодарение на големите доходи от американски футбол и баскетбол щатският ръб регистрира общ плюс в размер на $9,8 млн. А това маркира 52-рия следващ месец, в който заложните къщи в Лас Вегас са на облага.

Преди да бъдат оповестени данните за декември, облагата на
букмейкърите за 2017 година възлиза на общо $213,6 млн. Най-печелившата година в историята е 2015-а, когато салдото от състезателен хазарт е на плюс с $231,7 млн.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР