ХЮСТЪН (AP) — Чернокож ученик от гимназията в Тексас, който

...
ХЮСТЪН (AP) — Чернокож ученик от гимназията в Тексас, който
Коментари Харесай

Чернокож ученик от гимназията в Тексас, спрян заради коса, вероятно няма да се върне в класа си скоро

ХЮСТЪН (AP) — Чернокож възпитаник от гимназията в Тексас, който е бил порядъчен и държан надалеч от класната си стая в продължение на месеци, тъй като отказвал да промени прическата си, надали скоро ще се върне при постоянните си съученици.

Усилията на юриста на Дарил Джордж да изиска от арбитър да спре наказването му от неговия учебен регион в региона на Хюстън поради неговите местоположения, както и делото за цивилен права, заведено от него и фамилията му през септември, остава в изчакване във федералния съд.

Джордж, на 18 години, се завърна към прекъсване от учебно заведение в своя кампус, гимназията Барбърс Хил в Мон Белвийо, Тексас, предходната седмица и към този момент ще остане там. Преди това той беше прекарал месец в дисциплинарна стратегия отвън уеб страницата.

Ето някои неща, които би трябвало да знаете по отношение на това за какво дисциплината на Джордж по отношение на прическата му продължава с месеци, за какво неговият учебен регион счита, че дейностите му са оправдани и по какъв начин разнообразни правни въпроси усложняват положени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР