Хюсние Кяшиф била жива след падането от катастрофиралия джип, управляван

...
Хюсние Кяшиф била жива след падането от катастрофиралия джип, управляван
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за смъртта на милионерската съпруга посред нощ край Момчилград

Хюсние Кяшиф била жива след рухването от авариралия джип, ръководен от мъжа й Кяшиф. Джебелчанката била прегазена от друга кола, която по-късно минала през мястото на тежкия случай.

Това твърди Джунейт М., лидер на автомобил „ Фолксваген Пасат “, в който Кяшиф се блъснал при изпреварване на пътя от спирка „ Джебел “ към Кърджали. Джунейт чувал, че дамата издава звуци, написа 24rodopi.com.



Друго се сочи в сложна автотехническа, съдебномедицинска, физическа и трасологична експертиза: Травмите (следите от прегазване) от лек автомобил „ VW 2 “ са породени послесмъртно.

Травмите на Хюсние Кяшиф са породени от два автомобила – „ Кадилак “ и „ VW 2 “. Според специалистите контузиите от „ Кадилак “-а са породени както вътре в купето му, по този начин и при изпадане на Хюсние Кяшиф от него, в това число газене от същия джип.

на прав сектор от пътя Момчилград-Кърджали, до разклона за село Глухар.

Тогава Окръжна прокуратура образува досъдебно произвеждане против Кяшиф К. за това, че при ръководство на лек автомобил е нарушил разпоредбите за придвижване по Закона за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на Хюсние К., като действието е осъществено след приложимост на алкохол с централизация над 2 промила – закононарушение по член 343 алинея 3 предложение 1 писмен знак Б по отношение на алинея 1 писмен знак В по отношение на член 342 алинея 1 от Наказателния кодекс. В региона на Глухар Кяшиф Кяшиф управлявал джипа си със 115 км/час.



По-късно Кяшиф К. „ подели “ виновността с Димитър Б., лидер на автомобил, който се движел по пътя за Кърджали минути след случая. Тройната правосъдна експертиза в Кърджали откри без значение съпричиняване. Осъдени бяха и двамата водачи. Кяшиф К. бе наказан на "лишаване от независимост " за 3 години, само че с отсрочено осъществяване на наложеното наказване за период от 5 години. Условна присъда получи и Димитър Б. - 2 години "лишаване от независимост " при 4-годишен изпитателен период.



Димитър Б. апелира присъдата и процесът продължава в Апелативния съд в Пловдив.

Очаква се Кяшиф Кяшиф да изиска нова експертиза.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР