Хюндай представи изцяло новата гама на модела си Велостър на

...
Хюндай представи изцяло новата гама на модела си Велостър на
Коментари Харесай

"Велостър" стана вторият "Хюндай" със спортна версия

Хюндай " показа напълно новата гама на модела си " Велостър " на автосалона в Детройт. " Велостър ", " Велостър Турбо " и спортната версия " Велостър " Ен се отличават със пресен дизайн, резултат от взаимните старания на дизайнери в Сеул, Южна Корея и Ървайн, Калифорния.

Автомобилите резервират силуета на спортно купе, като функционалността се покачва от спомагателна задна врата от страната на пасажера. Фаровете към този момент са светодиодни.

© Хюндай

Двулитровият 4-цилиндров мотор на " Велостър " употребява цикъл на Аткинсън за по-висока успеваемост и по-ниски нездравословни излъчвания. Той има мощ от 147 к.с., а оптималният въртящ миг е 179 Нм.

Моторът е комбиниран с 6-степенна механична или 6-степенна електронно ръководена автоматизирана трансмисия. Водачът може да избира сред три режима на ръководство - Нормален, Спортен и Умен.

© Хюндай

" Велостър турбо " залага на 1.6-литров мотор с турбокомпресор и непосредствено впръскване, който генерира 201 к.с. и 264 Нм оптимален въртящ миг. Тук трансмисиите са 6-степенна механична или 7-степенна с двоен съединител.

Всички версии на " Велостер " разполагат серийно с векторно систематизиране на въртящия миг. Системата употребява електронния надзор на стабилността и прехвърлянето на въртящ миг сред лявото и дясното предни колела, с цел да усъвършенства завиването.

От асистиращите системи серийни са също асистентът за отбягване на конфликт с предното транспортно средство, системата за придържане в лентата и предизвестие при разпръскване на лидера.

Мултимедийните системи употребяват седем или осем инчов, реагиращ на досег екран. Наличен е и хед-ъп екран, който проектира виртуален облик върху транспарантния панел, инсталиран зад инструменталния панел, и оказва помощ на лидера да държи погледа си на пътя.


© Хюндай

" Велостър " става вторият модел след i30, който има очебийно спортна версия. N-модификацията има характерен дизайн и 19-инчови алуминиеви джанти. Двулитровият бензинов мотор с турбокомпресор и непосредствено впръскване обезпечава до 275 к.с. и до 353 Нм въртящ миг. Двигателят се добавя от 6-степенна механична трансмисия с близки предавателни цифри, пай скоростен лост и система за поддържане оборотите на мотора при намаление на предавката.


© Хюндай

" Хюндай Велостър " N
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР