Hyundai ще зарадва посетителите на Автосалон София 2017 с един от най-разнообразните,

...
Hyundai ще зарадва посетителите на
Автосалон София 2017 с един от
най-разнообразните,
Коментари Харесай

Автосалон София 2017: Спорт и стил на щанда на Hyundai

Hyundai ще зарадва посетителите на Автосалон София 2017 с един от най-разнообразните, като артикули, щандове в цялата история на автомобилния форум. Портфолиото експонати включва предложения от добре известните на българския пазар i10, i20, i30, и други, уникалният за промишлеността Ioniq с три вида задвижващи системи, до напълно новото и уникално за марката i30 N и новия модел KONA.

Hyundai i30 N ще предложи на потребителите въодушевяващо преживяване на пътя, като от компанията са обърнали доста сериозно внимание на пътното държание на колата и изключително на това в завой с висока скорост. Това е и била една от трите основни насочни точки по време на разработката на колата като цяло.

Hyundai i30 N разполага с двулитров турбо двигател, а лидерът ще има избор между пет съществени режима на държание. Най-вълнуващо пътно държание и цялостно изживяване дава обещание да предложи специалният N-режим, при който се задейства дейната изпускателна система и звукът й придобива значително по-спортно звучене.

Двулитровият мотор на i30 N идва с максимална мощ от 275 конски сили при версията с Performance пакет и 250 в “стандартното ” си осъществяване и 353 Нм максимален въртящ миг, като е конфигуриран с шестстепенна ръчна предавателна кутия.



Въпреки компактните си размери с дължина от 4165 мм, широчина 1800 мм, височина от 1550 мм и междуосие от 2600 мм, Hyundai KONA дава обещание да предложи впечатляващи параметри по отношение на интериорния шир. За постигането на това спомагат както ергономичното оформление на вътрешността, по този начин и редицата дизайн решения, като специфичният “плаващ ” информационен блок-дисплей, комбиниращ в себе си аудио-информационните и навигационните функционалности на бордовата система. Модулният интериор на KONA, с делими и сгъващи се до напълно хоризонтално състояние задни седалки, е комбиниран и с товарно пространство на две равнища

Hyundai KONA идва с редица системи за повишаване на дейната сигурност, в това число с FCA (Forward Collision-Avoidance Assist), които използва ориентирана напред камера и радар за вписване на опция от удар, и при заплаха задейства автоматично спирачната система на автомобила. Моделът ще се предлага също по този начин със система за задържане на колата в пътното платно, автоматизирани светлини, система за предупреждаване при позициониране на друго транспортно средство в сляпата точка на погледа на лидера и доста други.

В оборудването на KONA са включени също така високотехнологични системи за свързаност, включително Android Auto и Apple CarPlay, 5-, 7- или 8-инчов екран, DAB радио, камера за задно виждане, 4G интернет съгласуваност, изцяло нов прожекционен Head-Up екран, пионерна за сегмента система за безжично зареждане на мобилни телефони, три режима на управление- Sports, Normal и Eco, и други
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР