Hyundai разпространи нови подробности, снимки и видео за изцяло новата си концептуална

...
Hyundai разпространи нови подробности,
снимки и видео за изцяло новата си
концептуална
Коментари Харесай

Шеф-дизайнерът на Hyundai Motor за футуристичната концепция Prophecy

Hyundai популяризира нови детайлности, снимки и видео за напълно новата си концептуална разработка Prophecy, която марката трябваше да показа по време на интернационалното ревю в Женева.

Концепцията Hyundai Prophecy, показана във видео материалите от шеф-дизайнера на Hyundai Motor Group- Люк Донкерволке, е разработена съгласно новата корпоративна дизайн философия Sensuous Sportiness, само че от Hyundai споделят, че сериозен акцент в конструкцията е и аеродинамично оптимизираното купе.

С напълно електрическо задвижване, Hyundai PROPHECY сервира сериозна изненада, като дебютира с извънредно футуристичен и лишен от типичен волан интериор. Вътрешността на концептуалната разработка е основан с концепцията да върхов комфорт, а за ръководството, с изключение на на бордовата система за автономно управление, се разчита на два многофункционални джойстика, които дават опция за ръководство и други вторични за електрическия автомобил системи.



Силен акцент в интериора на Hyundai PROPHECY е и иновативната филтрираща система на климатичната апаратура, която е в състояние да подсигурява чист въздух както за вътрешността на купето, по този начин и за околния свят, посредством изпомпването му през въздуховоди във вратите.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР