HYUNDAI представя новото си флагманско SUV предложение PALISADE по време на международното

...
HYUNDAI представя новото си флагманско SUV
предложение PALISADE по време на
международното
Коментари Харесай

Автосалон Лос Анджелис 2018: Дебют за флагмана HYUNDAI PALISADE

HYUNDAI показва новото си флагманско SUV предложение PALISADE по време на международното ревю в Лос Анджелис. Разработен на напълно нова платформа, автомобилът, който ще бъде стартиран в Съединените Американски Щати през лятото на идната година, дава обещание да предложи отличен комфорт и шир на втория и третия си ред седалки.

HYUNDAI PALISADE предлага опция за транспортирането на осем човек и багаж, инфотеймънт система с 10-инчов екран, 12.3-инчов TFT информативен блок, система за безжично зареждане на мобилен телефон, 7 USB точки, новаторски отвори за подаване на въздух в купето от тавана, вентилирани седалки на втория ред, прожекционен head-up екран и други.

Всеки един от представителите на луксозния всъдеход е оборудван с технологията SmartSense за повишение на активната сигурност и за подпомагане на ръководството. В нея са включени активната система за предизвестие при опасност от удар начело с функционалност за автоматично задействане на спирачната система.



Новият HYUNDAI PALISADE ще дебютира с 3.8-литров, V-образен, шестцилиндров мотор, който е в положение да генерира максимална мощност от 291 конски сили. Предавателната кутия е осемстепенна автоматизирана, а при появата на модела на пазара клиентите ще могат да избират сред версия с предно и HTRAC на четирите колела задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР