Hyundai постигна троен успех по време на тазгодишното издание на престижния конкурс

...
Hyundai постигна троен успех по време на
тазгодишното издание на престижния
конкурс
Коментари Харесай

Hyundai доминира годишните награди на Next Green Car

Hyundai реализира троен триумф по време на тазгодишното издание на престижния конкурс Next Green Car Awards, като спечели отличията в категориите Автомобил на годината, Семеен автомобил на годината и Производител на годината.

Две от оценките станаха благосъстоятелност на Hyundai и в частност на британското й подразделение с помощта на изцяло електрическата Kona Electric, която със своята автономност от 449 километра, постигна успех в категориите Автомобил на годината 2018 и Семеен автомобил на годината 2018.

Журито на състезанието гласоподава доверие на електромобила като подчертава върху, че с неговото лансиране електрическата технология за задвижване е станала по-достъпна за всеобщите консуматори, за невероятното съответствие между предлагане и цена, както и за практичността, която предлага колата.

Коментирайки новите си оценки, Hyundai Великобритания анонсира, че офанзивата по електрификацията на портфолиото на компанията ще продължи, като първата стъпка ще бъде направена още в началото на идната година с пазарното лансиране в страната на напълно новото водородно . До 2025 година марката обещава да пусне в продажба общо 18 електрифицирани коли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР