HYUNDAI отбеляза реализирането на представител с пореден номер 3 000 000

...
HYUNDAI отбеляза реализирането на
представител с пореден номер 3 000 000
Коментари Харесай

HYUNDAI отбеляза 3 000 000 реализирани Elantra в САЩ по уникален начин

HYUNDAI означи реализирането на представител с следващ номер 3 000 000 на модела Elantra в Съединени американски щати, като организира специална гала по връчването на юбилейния автомобил на един истински смел човек от Байтън, Тексас. Парамедикът Хенри Роджърс, част от екипа на Acadian Ambulance, е бил измежду главните настоящи лица по време на скорощните наводнения, причинени от урагана Харви, изпълнявайки своите отговорности и спасявайки бедстващите в продължение на 48 часа.

В същото време дамата и трите осиновени деца на Роджърс са останали в дома му и след настъпването на водната буря са били принудени да търсят избавление, качвайки се на кухненската маса. Съсед успява да помогне на децата и две от кучетата на фамилията да напуснат къщата, само че дамата на Хенри остава сама в компанията на последното си куче в очакване на по-сериозна помощ. На следващия следобяд самият Хенри успява да се погрижи за спътницата в живота си, но техния дом и материални притежания са унищожени.

За високата си героизъм и принос за местната общественост, североамериканското подразделение на Hyundai е дарила на Хенри Роджърс представител на модела Elantra моделно потомство 2018-та година и аудиосистева Infinity.

Hyundai стартира модела Elantra на американския пазар през 1991 година, като автомобилът е наличен във версия с 1.6 литров бензинов двигател със 113 конски сили. Скоро моделът се трансформира в бестселър на марката, като става известен благодарение на отличното си съотношение предлагане/цена. През следващите години, автомобилът печели редица влиятелни оценки, в това число шест за сигурността си IIHS Top Safety Pick.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР