Hyundai обяни, че компанията е обнови сериозно бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система

...
Hyundai обяни, че компанията е обнови
сериозно бордовата инфо-комуникационна
и мултимедийна система
Коментари Харесай

Hyundai обнови бордовата си система Bluelink

Hyundai обяни, че компанията е обнови сериозно бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система Bluelink, оптимизирайки базата и добавйки нови функционалности.

Обновената Bluelink система, която стана достояние първо на притежателите на модела i30, дава обещание освен нов интерфейс, но и предлага на потребителите повече комфорт, улеснение и сигурност на пътя, като измежду главните новости са функционалностите Connected Routing, Last Mile Navigation и намирането тук-там за паркиране в реално време.

Connected Routing функционалността на Bluelink обещава спомагателна точност на калкулацията на маршрута, като взима под внимание голям брой данни в действително време и прекалкулирайки информацияна на всеки 5 минути.

Last Mile Navigation предлага подробна навигация до крайната точка на пътуването, в случай че тя не може да бъде достигната с автомобила, чрез приложението Bluelink за мобилни телефони, което се задейства автоматично в момента, в който моторът на колата спре да работи.

Новата версия на Bluelink дава опция на потребителите да основават до два основни и един спомагателен профил, благодарение на което потребителите могат да разчитат на персонализираните си настройки, като позиция на външните огледала, подредба на интерфейса на бордовата система и други, даже когато сменят колите.

Bluelink предлага също по този начин актуална прогноза за времето, както и предупреждения за стационарни камери за следене на скоростта, където това е разрешено от закона.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР