Hyundai Motor записа поредно признание за дизайна на продуктите, които предлага

...
Hyundai Motor записа поредно признание за
дизайна на продуктите, които предлага
Коментари Харесай

Новите Hyundai Kona и i30 Fastback с награда iF Design Award 2018 за дизайн

Hyundai Motor записа следващо самопризнание за дизайна на продуктите, които предлага на пазара, като следващото такова пристигна под формата на награди iF Design Award 2018 за изцяло новите модели Kona и i30 Fastback. Двата автомобила на марката- първото петврато купе в компактния сегмент и първия компактен SUV модел на Hyundai, са получили високо самопризнание в категорията Продукти в групата Автомобили, като са били отличени за елегантното си и експресивно присъствие.

“За следващ път Hyundai завоюва признанието на една от водещите организация, присъждащи награди за дизайн ”, коментира Томас Бюркле, шеф-дизайнер в Hyundai Design Centre Europe. “Тези награди потвърждават нашата отдаденост в разработката на коли, които изразяват нашия неповторим метод към автомобилния дизайн. i30 Fastback в действителност диктува модата, като комбинира грациозен и емоционален дизайн, а напълно новата Kona вкарва нова визия за нашата сполучлива SUV гама ”.

Hyundai i30 Fastback дебютира по време на миналогодишното ревю във Франкфурт, като беше показан дружно с първото предложение на подмарката N- i30N, както и с напълно новата KONA. Той въведе изцяло нов тип купе в С-сегмента и е предназначен за тези от потребителите, които обичат стила, модата и класата. Автомобилът дава обещание да предложи на европейските си консуматори луксозен дизайн, лъчение на спортно купе с намалена с 25 мм височина в съпоставяне със стандартното i30 и висококачествени материали и направа.

SUV моделът Hyundai Kona, който се предлага и във версия със система за задвижване на четирите колела, се отличава със специално завършените на три вертикални нива светлинни блокове, присъщата за марката Cascading Grille челна решетка, допълнителните защитни детайли в долната част на автомобила, вариантите за контрастно персонализиране на екстериора и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР