Hyundai Motor придоби още едно голямо признание, благодарение на разнообразната

...
Hyundai Motor придоби още едно голямо признание, благодарение на разнообразната
Коментари Харесай

Hyundai Ioniq Electric със злато при еко автомобилите

Hyundai Motor закупи още едно огромно самопризнание, с помощта на разнообразната си гама от екологични коли, поемайки водачеството в тазгодишната ранглиста EcoTest, извършена от ADAC. С над 20 милиона членове, ADAC е най-големият европейски авто клуб.

Провеждан от 2003 година, Eco Test включва екологичния показател на всеки един нов автомобил. В класацията си, Hyundai се съставлява от не по-малко от три модела. Все още на върха се нарежда Hyundai Ioniq Electric, който към този момент мина през стандартизирания тест на ADAC през 2017 година и незабавно зае първото място със 105 от най-много 110 вероятни точки. Hyundai Kona Electric се класира на осмо място и Hyundai Nexo също се класира измежду топ 20 в генералното класиране.

ADAC EcoTest прави оценка излъчванията на замърсяване с Со2 както на изпитателния стенд, по този начин и в действителността. Hyundai Ioniq Electric извършва високите заложени стандарти при всички критерии за изпитване: специалистите на ADAC възнаградиха примерните ниски излъчвания на замърсяване с оптимален резултат от 50 точни и 55 от 60 вероятни точки за излъчвания на Со2. Стойностите на замърсяване падат до нула, в случай че батериите на автомобила се зареждат от електрическа енергия от възобновими източници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР