Hyundai Motor Group разпространи любопитно видео, в което ни запознава с

...
Hyundai Motor Group разпространи любопитно видео,
в което ни запознава с
Коментари Харесай

Поглед в бъдещето на Hyundai Motor

Hyundai Motor Group популяризира любопитно видео, в което ни среща с част от бъдещето развитие на продуктите на компанията, с акцент върху електрическите автомобили.

В анимацията, Hyundai Motor демонстрира няколко забавни нови технологии, за които от компанията споделят, че ще бъдат въведени в серийните й коли с лансирането на системите за автономно управление от Ниво 4 към 2025 година.

Във видеото, благодарение на футуристично изглеждат първообраз, Hyundai Motor ни запознава със автоматизираната система AVPS (Automated Valet Parking System), която се явява решение на все по-сериозния проблем с намирането на места за паркиране. Системата функционира изцяло самостоятелно, като след излизането на лидера от интериора, колата потегля независимо и намира място за паркиране. При нужда и преди паркирането, AVPS поддържа и функция за намиране на точка за зареждане. Именно тук във видеото виждаме и концепцията на Hyundai Motor за консолидираното на система за безжично зареждане.

Управлението на системата AVPS, в това число и привикването на превозното средство за следваща употреба, се осъществява чрез приложение за мобилен телефон.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР