Hyundai Motor анонсира новите си амбициозни планове за бъдещето на компанията,

...
Hyundai Motor анонсира новите си амбициозни
планове за бъдещето на компанията,
Коментари Харесай

Hyundai Motor с амбициозен план. 13 нови модела само през 2019 година

Hyundai Motor анонсира новите си амбициозни планове за бъдещето на компанията, като акцентира върху всеобщото въвеждане в продажба на електрифицирани коли, стартирането на стратегия за роботизирани таксита в Корея, подобряването на бизнес конкурентоспособността на обособените й марки, въвеждането на иновативна управленческа и организационна система, и различен.

Новата амбициозна цел, която си поставят от Hyundai Motor е въвеждането на пазара на 44 електрифицирани модела и достигането на продажби на равнище от 1.67 млн единици годишно до 2025 година.

До 2030 година, компанията планува да направи обща инвестиция от 7 млрд щатски долара в нови софтуерни и моделни решения в електрифицирани технологии за задвижване с водород. В същото време, компанията ще продължи да развива и другите си съществени различни решения за задвижване, като хибриди, зареждаеми хибриди и напълно електрически.

През 2019 година, трите марки- Hyundai, Kia и Genesis, на автомобилния колос ще стартират продажбите на общо 13 нови модела, които ще засилят позициите им на възлови пазари, включително Съединени американски щати и Китай, както и в Индия и Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР