Hyundai е една от най-ценните и най-бързо развиващи се марки

...
Hyundai е една от най-ценните и най-бързо развиващи се марки
Коментари Харесай

Hyundai - най-бързо развиващата се марка в света

Hyundai е една от най-ценните и най-бързо разрастващи се марки в света във всички промишлености където има присъединяване. С приблизителна стойност от 20,4 милиарда щатски $, Hyundai Motor Company съумя да се изкачи още веднъж в настоящата ранглиста на марките правена от световната консултантска компания Interbrand към този момент тринадесета година.

Увеличение от 18 % бележи третото най-голямо нарастване на цената на корейците измежду първите 100 марки. В резултат на това компанията се изкачи с още три места до 32-ро място спрямо миналата година.

Interbrand годишно прави оценка най-важните мултинационални компании и основава класацията „ Най-добрите международни марки “. Настоящата стойност на всяка марка се дефинира след цялостна оценка на съответните финансови и маркетингови действия, които се употребяват за пресмятане на бъдещи доходи.

Като пионер в интелигентната и устойчива подвижност, Hyundai е в напредък - до момента в който автомобилната компания беше оценена на 3,5 милиарда $, когато беше включена за първи път в изследването на Interbrand през 2005 година, цената на марката се усили съвсем шест пъти за по-малко от две десетилетия. Самото удвояване на цената през последните 10 години акцентира бързото развиване, което се случи под управлението на Ейсун Чунг, изпълнителен ръководител на Hyundai Motor Group.

Отговорни за това са, наред с други неща, бързият преход към електрификация и водещата роля на Hyundai в бъдещата подвижност. В сходство с визията на марката „ Напредък за човечеството “, компанията следва предвидлив метод към нововъведенията, технологиите и продуктите.

„ Във времена на разтърсвания в автомобилната промишленост, Hyundai Motor изследва бъдещи решения за подвижност, с цел да отговори на бързо изменящите се потребности на клиентите “ - сподели Сунгвон Жи, старши вицепрезидент и световен основен маркетинг шеф на Hyundai Motor Company.

„ Ангажирани сме с по-добро бъдеще за всички. Interbrand удостоверява, че нашата компания е на прав път. Hyundai Motor Company реализира огромен прогрес в използването на визията „ Прогрес за човечеството “ със своята подмарка Ioniq. Hyundai впечатлява с достоверната си връзка по отношение на главните полезности като устойчивостта. Очакваме с неспокойствие по-нататъшния напредък на компанията ни в изменящата се автомобилна промишленост. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР