Hyundai добави мини търговски ван за доставки към своята моделна

...
Hyundai добави мини търговски ван за доставки към своята моделна
Коментари Харесай

Hyundai представи най-малкия търговски ван в света - видео

Hyundai добави мини търговски ван за доставки към своята моделна линия. Моделът е основан въз основата на компактния кросовър Casper, който беше показан през септември предходната година, и получи префикса Van в заглавието.

Външно новият модел не се разграничава от донора. Той е със същата дължина от 3595 мм, само че към този момент може да побере до 940 кг товар в багажното си поделение. За да се реализира този резултат, вторият ред седалки е отстранен от автомобила, като по този метод се е получило нужното пространство. Предните седалки са отделени от товарното пространство с бариера, а покрай прозорците са инсталирани железни решетки. Освен това задните прозорци бяха лишени от електрическо задвижване.

Ванът ще се предлага извънредно в бюджетната Smart настройка. Списъкът с съоръжение на тази версия включва шест въздушни възглавници, круз надзор, стандартна аудио система, отопляеми странични огледала, ръчно регулируеми седалки, задни датчици за паркиране и крачна ръчна спирачка. Срещу доплащане можете да получите отопляем волан и седалки, спомагателна въздушна възглавница и уголемен пакет от системи за подкрепяне на лидера. Но мултимедийната система и адаптивният круз надзор не се оферират даже като алтернатива.



Casper Van се задвижва от 1,0-литров, трицилиндров, атмосферен мотор с мощ 75 к.с. и 95 Нм въртящ миг. Предлага се и версия с сходен по мярка турбо мотор, който предлага мощ от 99 к.с. и оптимален миг от 172 Нм. И двата елемента са сдвоени с четиристепенна автоматизирана кутия и система за предно задвижване. Новият модел е в продажба на корейския пазар от 3 февруари 2022 година Цената му стартира от $11 000.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР