Хюн-Мин Сон продължава военната си служба в Южна Корея, докато

...
Хюн-Мин Сон продължава военната си служба в Южна Корея, докато
Коментари Харесай

Хюн-Мин Сон: Пушка вместо топка и пълна бойна екипировка

Хюн-Мин Сон продължава военната си работа в Южна Корея, до момента в който трае паузата във Висшата лига, а фотоси от образованието му към този момент циркулират из обществените мрежи.

На една от тях се виждат единствено очите на звездата на " Тотнъм ", който е в цялостно бойно снаряжение- каска, униформа, защитна маска и с пушка на рамо.

Сон трябваше да служи 21 месеца на страната, само че откакто изведе Южна Корея до златните медали на Азиатските игри през 2018 година си завоюва съкратена форма на военно образование.

Нападателят може да пропусне началото на подготовката на " шпорите " поради новите ограничения във Англия против разпространяването на ковид.

По всяка възможност Сон ще би трябвало да се самоизолира за 14 дни при идването си на Острова, преди да стартира да тренира със съотборниците си.

Все още няма съответна дата за подновяването на Висшата лига, само че футболните управляващи се надяват тимовете да започват пълноценни тренировки от 18 май, а акцията да бъде рестартирана на 8 юни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР