Хюн-Мин Сон е уникален футболист, но и още по-невероятен човек.

...
Хюн-Мин Сон е уникален футболист, но и още по-невероятен човек.
Коментари Харесай

Жестът, след който обявиха Хюн-Мин Сон за "най-чистата душа на света"

Хюн-Мин Сон е неповторим футболист, само че и още по-невероятен човек. За мнозина южнокореецът е измежду най-милите играчи, които не пропущат случай да оказват помощ и постоянно са отсреща.

Преди седмица 27-годишният нападател несъзнателно счупи глезена на Андре Гомес при опит да му отнеме топката в мача от Висшата лига сред " Тотнъм " и " Евертън ". След като видя какво е сторил, Сон се разрида неутешимо и по-късно трябваше да бъде успокояван в съблекалнята от своите съотборници и даже от " карамелите ". Според мениджъра на " шпорите " Маурисио Почетино, южнокореецът е прекарал няколко доста тежки дни след случая.

Снимка: Getty Images

Въпреки положението си, той просто не може да изневери на себе си, а добротата му няма по какъв начин да остане незабелязана.

В събота " Тотнъм " приключи наедно 1:1 с " Шефилд Юнайтед " вкъщи, а Хюн-Мин Сон за следващ път покори сърцата на милиони хора по целия свят... и то не с гола, който изведе домакините напред в резултата.

При подреждането на двата отбора с децата-талисмани за първия съдийски сигнал, студеното време в Лондон бе гарнирано с дъжд.

Sonny protecting his mascot from the rain. Purest soul in the world & I will not be convinced otherwise. pic.twitter.com/ze7hxqIXhD
— Noz Ahmed (@NozAhmed) 10 ноември 2019 година
Южнокореецът опита да защищити момчето пред себе си от дъжда, поставяйки двете си ръце над главата на малчугана.

Детето погледна нагоре, с цел да разбере какво става и щом видя ръцете, се усмихна на футболиста, който му отвърна със същото.

И до момента в който почитателите на " шпорите " няма по какъв начин да са удовлетворени от лъкатушещите резултати на отбора от началото на сезона, то те в действителност оцениха непринудения жест на Сон.

Един ентусиаст назовава играча " най-чистата душа на света ", до момента в който съгласно различен " той е най-милият футболист на света ".

Tottenham Hotspur attacker Heung-Min Son attempting to protect a young Spurs mascot from the rain yesterday.

#THFC #COYS https://t.co/HdZ39xx0tX
— Last Word On Spurs (@LastWordOnSpurs) 10 ноември 2019 година
Суперлативите по адрес на южнокорееца не престават с " Ако детето ви е амулет, то сигурно желаете да му се падне Сон ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР