Хюи Фюри се прицели в мач с Джошуа през априлСледващият

...
Хюи Фюри се прицели в мач с Джошуа през априлСледващият
Коментари Харесай

Хюи Фюри се прицели в мач с Джошуа през април

Хюи Фюри се прицели в мач с Джошуа през април
Следващият противник на Кубрат Пулев - Хюи Фюри, разгласи, че огромната му цел е да си изправи против международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа, откакто победи Кобрата. Братовчедът на Тайсън Фюри ще се бие с Пулев на 27 октомври в София, като спечелилият ще стане формален кандидат за пояса на Джошуа от Международната боксова федерация (IBF).

24-годишният Фюри изрази убеденост, че може да победи освен българина, само че по-късно да се оправи и с Джошуа, който в събота нокаутира Александър Поветкин за 22-та си купа в кариерата си. "Джошуа направи, каквото трябваше, оправи се с багра, тъй че го приветствам. Той обаче изглеждаше доста уязвим. В първите рундове имаше съществени проблеми. Беше засегнат още в първия и по-късно стана доста внимателен. Голямата ми цел е да се удрям с него. След като, уповавам се, мина през идващия мач, желая да се изправя против Джошуа. Мачът с Пулев е заключителен елиминатор и след него ставам формален кандидат за пояса", разяснява Фюри пред Скай Спортс.

Джошуа към този момент разгласи датата и мястото на идващия си мач - 13 април идната година на стадион "Уембли". Предстои обаче да бъде избран идващият му противник, като британецът съобщи, че за него цел номер 1 е мач с Дионтей Уайлдър, само че за момента наподобява по-вероятно той още веднъж да се изправи против Дилиан Уайт, когато към този момент победи един път. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР