Хюи Фюри може да е бъдещето в тежка категория на

...
Хюи Фюри може да е бъдещето в тежка категория на
Коментари Харесай

Кобрата: Фюри може да е бъдещето на бокса, но няма как да мине през мен

Хюи Фюри може да е бъдещето в тежка категория на професионалния бокс, само че първо би трябвало да се потвърди против мен, съобщи Кубрат Пулев на взаимна конференция в столицата, отдадена на идния мач сред двамата. Пресконференцията мина в извънредно търпелив звук, само че всеки един от боксьорите изрази убеденост, че може да надделее в багра на 27 октомври.

Двубоят в зала " Арена Армеец " ще дефинира наложителния кандидат на Международната боксова федерация за пояса на Антъни Джошуа или Александър Поветкин.

" Радвам се, че този мач ще се организира в България. Въпреки многото старания да го създадем, толкоз съперници се отхвърлиха и все пак ние успяхме да го създадем тук в България, тъй като знаете, за мен постоянно е била значима българската аудитория. Естествено, аз обичам всички хора, само че въпреки всичко моята кръв е българска. Смятам, че съперникът в действителност е доста сериозен, няма нищо общо с тези, които досега бяха към този момент в България и той е идващият подред в ранглистата на IBF за международната купа ", съобщи Кубрат Пулев, представен от БГНЕС.

" Двама преди този момент се отхвърлиха и то отново съществени боксьори, само че все пак не желаеха да дойдат да се бият тук. За наша огромна наслада Хюи се съгласи. До 27 октомври има близо два месеца, в които аз ще се приготвя както би трябвало. На неговите отговори, че е пристигнал тук да победи, че той е бъдещето в тежка категория - може би, само че той би трябвало да мине през мен, което считам, че няма по какъв начин да стане ", добави още Кобрата.

" Мисля, че имам задоволително опит, над 300 аматьорски мача и много опит от професионалните мачове, взел съм си поучения от загуби. Не съм губил единствено от Кличко, доста пъти и при дилетантите. За страдание година и нещо не играх заради травма, която след два месеца беше отминала. Бях подготвен да играя, само че някои съперници се отхвърлиха, а и разпоредбите на Международната боксова федерация (IBF) са такива. Сега имаме съперник за мач в София, който в действителност е доста сериозен, ще се получи сериозен мач, зрелищен, заради което подобавам доста съществено към подготвителния развой и всичко обвързвано с този мач, с цел да съм на нужното равнище, да победя и да не се изложим пред българската аудитория. Това е спортът - един от двамата би трябвало да победи и считам, че ще бъда аз. Тук съм, упражнявам и с моя треньор Ули Вегнер продължаваме да работим, със Зауерланд се разделихме, тъй като нямахме идентична идеология за моето бъдеще, те гонеха други ползи, финансови, а аз пъдя разнообразни ползи от финансовите. Именно поради това говорихме билетите в залата да са по-занижени - има и от 20 лева, колкото е едно кино и даже и пенсионерите могат да участват ", показа Кубрат Пулев.

Той повтори, че Хюи в действителност е млад и перспективен съперник и може да бъде рисков във всеки един миг, по тази причина се приготвя интензивно, с цел да бъде на топ равнище на 27 октомври. Пулев е упражнявал три седмици на Белмекен, а идващите стадии от подготовката му ще протекат в Германия
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР