Хюи Фюри е сериозен противник, сериозно се е подготвил, превъзхожда

...
Хюи Фюри е сериозен противник, сериозно се е подготвил, превъзхожда
Коментари Харесай

Кобрата посочи какво е най-сериозното предимство на Хюи Фюри - ръста

Хюи Фюри е сериозен съперник, съществено се е подготвил, превъзхожда сме с 3-4 сантиметра, не е малко. Така Кубрат Пулев разяснява идния (след два дни) мач с Хюи Фюри в „ Арена Армеец” в София, като спечелилият става кандидат за купата на Международната боксова федерация.
Отстрани може и да е шоу, само че вътре в кръга не е. Това е прецизна работа, доста старания, всичко се развива стремително, на кръга времето е напълно друго. Времето дефинира умората, а малко или доста си е пердах – макар че има ръкавици, макар че съдията гледа да няма непозволени офанзиви, заключи Пулев.
На въпрос дали публиката оказва помощ в действителност, Кобрата отговори, че в „ Арена Армеец” става нещо ужасно, тъй като българската аудитория не е привикнала толкоз с бокса и става доста прочувствена.
Кобрата показа пред Нова телевизия и, че татко му Венко е бил фанатик на тематика бокс, имал доста литература и непрекъснато четял за спорта, което запалило и синовете му. Гледал и остарял филм – „ Първобитен звяр”, по сюжет от Джек Лондон, и това в допълнение го въодушевило. Кубрат сподели и, че като бил дребен, доста постоянно в квартала се биели, „ по половин час, 40 минути”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР