Хю Хефнър, собственикът-революционер на Playboy, който беше еднакво мразен и

...
Хю Хефнър, собственикът-революционер на Playboy, който беше еднакво мразен и
Коментари Харесай

Кой е Купър Хефнър - наследникът на империята Playboy?

Хю Хефнър, собственикът-революционер на Playboy, който беше еднообразно ненавиждан и възхваляван приживе, имаше три брака и четири деца зад тила си, написа profit.bg.

Сред тях най-виден е най-малкият Купър, който се чака да наследи империята Playboy след гибелта на Хефнър в сряда.

26-годишният Купър ще показа с братята си благосъстоянието на Хю, оценено на 43 млн. $. Той обаче е единственият от семейство Хефнър, който се е открил като началник на фирмите на татко си.

В момента Купър е креативен шеф на Playboy Enterprises и към този момент даде да се разбере, че е подготвен да обнови империята, с цел да я приготви за ново потомство консуматори.

Принцът на Playboy

Хю Хефнър има две деца от първия си брак с Милдред Уилямс – Кристи и Дейвид. И още две от брака си с Кимбърли Карсън – Марстън и Купър.

Марстън и Дейвид постоянно са били надалеч от фирмите на татко си, само че Кристи, която през днешния ден е на 64 години, беше изпълнителен президент на Playboy Enterprises от 1988 до 2009 година

Най-малкият Купър, който е роден през септември 1991 година, е считан за същинския „ принц-наследник на Playboy “.

Хефнър се ожени за майка му, когато беше на 63 години, а тя - на 25. Мнозина си спомнят, че за отпразнуване на връзката Хефнър разгласява особено издание за колекционери на Playboy, в което блестящата му годеница се появяваше гола в разнообразни пози на 93 страници.



Хефнър, който се раздели с Кимбърли през 1998 година, има двама сина от нея – Марстън и Купър. Момчетата отраснали в фамозното имение „ Плейбой “, заобиколени от модели и звезди, като помагали за разточителните празненства, които организираше татко им.

Купър описа преди време, че майка му, която станала плеймейтка на 1989 година, постоянно се грижела децата да бъдат следени от членове на личния състав по време на празненствата и асистентите трябвало да ги обличат за купоните в бални костюми.

Когато Хефнър и Кимбърли се разделили, децата останали при нея в къща, която Хю наредил да построят до имението „ Плейбой “ особено за тях. Това не попречило децата да останат под въздействието на метода на живот на Хефнър и на мнението му за сексуалността.

„ Моето схващане за това да се чувстваш комфортно в секса е друго от това на множеството хора. Не считам, че сексът е нещо необичайно, хората го трансформират в необичайно нещо “, сподели преди време Купър пред Hollywood Reporter.

Собственикът на Playboy не е криел желанието си децата му да се включат в фамилния бизнес. Големият брат на Купър - Марстън, продължава да е надалеч от компанията.

„ Баща ми даде да се разбере, че желае дружно да управляваме организацията, само че до момента в който растяхме, стана ясно, че Марстън не е притеглен от тази концепция “, показа Купър.



За живота на Марстън, който е с една година по-голям от Купър, се знае доста малко. Говори се, че той прекарва част от времето си, преподавайки британски в Япония.

През 2012 година, когато е на 21 години, Марстън изчезва от публичния живот, откакто е наказан да премине през стратегия за домашно принуждение поради обвинявания, че е подлагал на побой годеницата си плеймейтка Клер Синклер.

В същото време Купър замязва от ден на ден на татко си. Той учи кино в университета Чапман и откакто приключва на 21 години, става част от фамилната компания. През 2015 година напуща компанията за 18 месеца. Говори се, че взел решението си поради борбите в Управителния съвет за насоката, която би трябвало да следва Playboy.

Купър се завръща през юни 2016 година и скоро по-късно е назначен за креативен шеф.

Ново потомство

По сходство на татко си, Купър се записва в армията и през януари 2017 година се причислява към Военния запас на щата Калифорния.

Днес, като се изключи че обикаля постоянно света със самолета на Playboy, той е благоприятен за британската актриса Скарлет Бирн, която стана известна с ролята си на Панси Паркинсън във филмите за Хари Потър.

Купър неведнъж е споделял, че желае да продължи визията на татко си, само че и да я направи по-достъпна за новите генерации. „ Мисля непрестанно за философията на Playboy, само че имам и лична позиция “, сподели той пред New York Post през април.

Playboy престана да разгласява голи фотоси през 2016 година с желанието да предизвиква рекламите. Мярката „ беше директна офанзива против това, за което татко ми се бореше през целия си живот – нормализирането на сексуалността “, счита Купър.

„ Един от първите ми цели като креативен шеф ще бъде да възстановя голите фотоси..., тъй че построеното от татко ми още веднъж да стане достоверно “, даде обещание той.

И извърши обещанието си – голите фотоси се върнаха в мартенския брой тази година със особено издание, в което се появи годеницата му Скарлет Брин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР