Хю Грант обикаля от врата на врата, за да агитира

...
Хю Грант обикаля от врата на врата, за да агитира
Коментари Харесай

Брекзит разделя и звездите на Острова

Хю Грант обикаля от врата на врата, с цел да пропагандира за оставането на Англия в Европейски Съюз. На другия полюс са Майкъл Кейн или Джон Клийз от именитите Монти Пайтън. демонстрира какво мислят за Брекзит английските звезди:

От врата на врата: Хю Грант пропагандира за оставане в Европейски Съюз

В акцията преди изборите някои лондончани останаха прелестно сюрпризирани да открият, че на вратата им звъни персонално Хю Грант. Актьорът е гневен бранител на Европейския съюз (ЕС) и пропагандира в интерес на либералдемократите - с вярата, че Брекзит към момента може да бъде предотвратен. Мотото му: " Срещу Джонсън на първо място ".

Елизабет Хърли: Голата истина " за " Брекзит

Бившата избраница на Грант, Елизабет Хърли, също има ясна позиция по въпроса за Брекзит. Актрисата, известна с ролята си в шпионската комедия " Остин Пауърс ", се снима гола през 2016 година единствено с възглавница в цветовете на английския байрак. Негативното си отношение към последователите на Европейски Съюз тя показва на страниците на седмичника " Спектейтър ".

Джоан Роулинг громи в Туитър последователите на Брекзит

Авторката на сагата за Хари Потър не се тормози да показва намерено мнението си по тематиката за Брекзит. Нейната проевропейска позиция и постигните ѝ в Туитър, в които остро подлага на критика напускането на Европейски Съюз, към този момент ѝ костваха някои почитатели и почитатели. Но това не ѝ пречи да продължава да громи последователите на идния Брекзит.

Джон Клийз: Когато комикът е сериозен

Той също е за Брекзит - Джон Клийз от именитите " Монти Пайтън ". Наскоро той се оплака, че Лондон към този момент не бил британски град - явно намек за многото чужденци, живеещи в него. Бившият му сътрудник от " Монти Пайтън " Тери Гилиъм разяснява тази позиция на Клийз по този начин: " Много обичам Джон, само че не мога да се съглася с метода, по който той възприема света ".-->

Майкъл Кейн: Брекзит до дупка!

Известният артист, който неотдавна изигра брилянтно ролята си във кино лентата " Кралят на крадците ", не стопира да повтаря, че поддържа Брекзит още от референдума през 2016 година. " Предпочитам да съм безпаричен, само че стопанин на личната си орис, в сравнение с богат, само че нечий прислужник ", споделя той пред телевизонното шоу " Тудей ".

Даниел Крейг: Бонд е срещу Брекзит

Който години наред е олицетворявал тайните сътрудници на нейно Величество и като подобен е различим по целия свят, не има вяра доста в границите. Даниел Крейг не крие анти-Брекзит отношението си. В Инстаграм той разгласява фотография, на която носи тениска с надпис " Никой човек не е остров ". Снимката е направена от немския му другар Волфганг Тилманс.

Волфганг Тилманс: фотоси и плакати за оставането в Европейски Съюз

Награждаваният фотограф не е британец, само че прекарва немалка част от времето си на Острова. Тилманс е деен покровител на оставането в Европейски Съюз. По време на акцията преди европейските избори през май 2019 година, Волфганг Тилманс популяризира фотоси и плакати на 24 езика. Тази апаратура с негови работи бе показана в границите на " Фото Лондон " 2016.

Семейство Бекъм: Заедно сме по-силни

Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм също е срещу Брекзит. Още през 2016 година той акцентира, че точно интернационалността на Манчестър Юнайтед го е трансформирала във водещ клуб. През същата година брачната половинка му, певицата Виктория, написа в Туитър, че Европейски Съюз е бъдещето на децата ѝ, тъй като " дружно сме по-силни ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР