Хю Грант и Елизабет Хърли някога бяха една от любимите

...
Хю Грант и Елизабет Хърли някога бяха една от любимите
Коментари Харесай

Любов и СКАНДАЛ през 90-те: историята на Хю Грант и Елизабет Хърли

Хю Грант и Елизабет Хърли в миналото бяха една от обичаните двойки на Обединеното кралство. Той беше харизматичният артист, а тя - английското момиче на блясъка. Но връзката им бе подложена на съществено тестване, когато артистът бе задържан от полицията в една съдбовна нощ в Лос Анджелис през 1995 година

Изненадващо, Хърли застана до него по време на целия скандал. В последна сметка двамата се разделят пет години по-късно, само че и до през днешния ден остават най-хубави другари.

Ето по какъв начин се развиват връзките им…

Двойката се среща на снимачната площадка на испанския филм “Надпревара с вятъра ” през 1987 година Това е първата огромна актьорска роля на Хърли.

Грант играе лорд Байрон в драмата-мистерия, а Хърли - някогашната му държанка Клер Клермон. Между звездите има химия както на снимачната площадка, по този начин и отвън нея и скоро излизат на среща. Връзката им продължава 13 години.



Връзката им е подложена на съществено тестване през 1995 година, когато Грант е задържан за непочтено държание, откакто е взел секс работничка от Сънсет Стрип в Лос Анджелис.

По това време артистът е в Холивуд, с цел да промотира кино лентата си " Девет месеца ". Но по-късно той се озова зад решетките и в този момент има фотография, която вечно ще го преследва.



" Снощи направих нещо изцяло безумно. Нараних хората, които обичам, и смутих хората, с които работя. И за двете неща скърбя повече, в сравнение с бих могъл да кажа ", споделя той в обществено изказване след ареста си.

Изненадващо Хърли застава до него по време на цялото тестване, само че в последна сметка през 2000 година двамата потеглят по разнообразни пътища, като абсурдът с изневярата от 1995 година безспорно играе роля за раздялата им.



Въпреки че и до през днешния ден Хърли не е говорила за ареста, Грант го е обсъждал в многочислени изявленията.

През 2017 година Хърли омаловажи обстановката във към този момент несъществуващия си ефирен сериал “Кралски особи ”. Актрисата играеше кралица Елена, измислената кралица на Англия, която е сгодена за мъжка продажница на име " Огромния Грант ". Странична записка: тя не е спала с него, само че шегата зарадва феновете.


Грант и Хърли в никакъв случай не се женят и нямат деца дружно, само че остават най-близки другари. Бившите се разделят преди 22 години, само че към момента поддържат връзка. Всеки ден.



" Срещнахме се на един филм преди 29 години и той и до през днешния ден е най-хубавият ми другар и към момента си приказвам с него всеки ден ", споделя тя пред Us Weekly през 2016 година " Това беше най-хубавият съквартирант, който в миналото съм имала сигурно ".
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР