Хващането на комар не винаги е лесно. Можете да чуете

...
Хващането на комар не винаги е лесно. Можете да чуете
Коментари Харесай

Как да откриете комара в спалнята за секунда

Хващането на комар не постоянно е елементарно. Можете да чуете досадното жужене до главата, само че щом включите светлината, с цел да го прогоните, комарът като че ли се изпарява във въздуха. За благополучие, нормално фенерче може да помогне. С този елементарен трик можете бързо да намерите насекомото и да се върнете в леглото. Разбира се, избираме въобще да нямаме комари в спалнята. Както се споделя, предварителната защита е по-добра от лекуването.

Има редица способи да се предпазите от комарите. Например, можете да поставите избрани растения в спалнята, като розмарин, лавандула и мента. Комарите не обичат аромата на тези растения и ще заобикалят стаята. Ако не е сезонът на розмарина и чувате непрекъснатото досадно жужене към ушите си, когато лежите в леглото, има елементарен трик да привлечете комара „ в капан “, с цел да можете да го хванете по-лесно. Фенерче и дишане За да откриете бързо комара в стаята ви би трябвало единствено нормално фенерче. Фенерчето на телефона ви също ще свърши чудесна работа. Изключете всички други източници на светлина в стаята. Дръжте фенерчето покрай себе си. Комарът не се притегля от светлината, а от дъха и миризмата ви. Така че дълбокото поемане и издишване може да притегли комара към вас по-бързо.

Ако комарът лети през лъча на фенерчето, ще видите огромната му сянка на стената. Това улеснява забелязването на мъничкото създание. Дишането ви евентуално ще накара комара да отлети от фенерчето. Ако го видите да кацне, тогава просто го ударите и по-късно можете бързо да се отдадете на отмора, без бръмчене и ухапвания от комари, написа Actualno.com.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР