Хвърляйки ръкавицата на популярното приложение Zoom Facebook обяви днес нова

...
Хвърляйки ръкавицата на популярното приложение Zoom Facebook обяви днес нова
Коментари Харесай

Facebook обяви нова функция за видео разговори


Хвърляйки ръкавицата на известното приложение Zoom

Фейсбук разгласи през днешния ден нова функционалност, която ще разреши на потребителите да излъчват видео диалози онлайн с до 50 участници, предава CNBC.

Функцията разрешава на потребителите да предават онлайн видео диалози, извършени услугата Messenger Rooms, комбинирайки я със своя Фейсбук Live.

Това ще даде опция на огромна публика да гледа групови видео диалози в действително време. Потенциалната изгода е обвързвана с опцията за организирането и излъчването на конференции или пък телевизионни излъчвания.

Новата алтернатива за предаване на диалози в Messenger Rooms е най-голямата актуализация на продукта за видеообаждания, стартиран от Фейсбук през април.

След оповестяването на функционалността акциите на конкурентния артикул за видеообаждане Zoom паднаха с 5% по новините. Възможността за предаване на диалози в Messenger Rooms онлайн може да съставлява друга опасност за Zoom, която разрешава на платените консуматори да реализират видео диалози към услуги като Фейсбук, YouTube на Гугъл и Twitch на Amazon.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР