Хвърляше боклук по ливадата и караше доста бурно, но нищо

...
Хвърляше боклук по ливадата и караше доста бурно, но нищо
Коментари Харесай

Българин бил съсед на стрелеца от Чикаго: Не изглеждаше с отклонения, а какво стана!

Хвърляше отпадък по ливадата и караше много бурно, само че нищо повече от това, споделя Владимир Транколов за рапъра паралия

Българин, който познавал стрелеца от чикагския Хайланд Парк направи извънредни разкрития пред камерата на нашенската медия в Щатите. Владимир Транколов описа, че девет години е бил комшия на семейство Кримо, чийто наследник е задържан за убийството на шестима души на церемониал по случай Четвърти юли в понеделник. Ранените са 38.

"Познавам Робърт, само че не изглеждаше да има някакви отклонения. Да, хвърляше отпадък по ливадата и караше много бурно, само че нищо повече от това... а какво стана... "Не знам какво да кажа. Направо е покруса това, което се случи. Не е за разказване ", показа Транколов.

Дъщерята на българина е била съученичка с по-малкия брат на Робърт. Семейство Кримо имали общо три деца. От дълго време обаче родителите не живеели към този момент дружно, само че не били и разведени. Бащата непрекъснато сменял квартирите си.

В понеделник Владимир минал около къщата им, която преди този момент граничела с тяхната остаряла, откъдето и се познавали. "Имаше полиция начело. Попитах го дали всичко е наред и той сподели "да ". След това видях фотографията на Робърт по новините ", сподели още Владимир.

22-годишният Робърт Кримо беше арестуван малко след нападението, при което бяха убити шестима души, а други 38 ранени по време на церемониал за Четвърти юли.

Това, което се разбра за Кримо, че той е рапър със относително сполучлива музикална кариера с 16 000 слушатели на месец в Spotify и банкова сметка от над $100 000. Освен това бил и неприкрит последовател на Доналд Тръмп.

Планирано ли е нападението?

Под псевдонима Awake the Rapper Кримо е разгласил в обществените мрежи десетки видеоклипове и песни, някои от които злокобни и изпълнени с принуждение. Единият от тях включва рисунка, на която той стреля по хора, а на различен клип той разхвърля патрони по пода на класна стая.

След нападението в Хайланд парк, рап кариерата на Кримо закупи още веднъж голяма популярност, макар че клиповете му неотложно бяха отстранени от мрежите.

През 2020 година Кримо е сниман да участва на протест на Доналд Тръмп. На друга фотография се вижда завит в знамето на някогашния президент.

Родители

Страницата на обвинения в IMDb го разказва като дете, израснало в италианско-американско семейство в Хайланд Парк, Илинойс.

Неговият татко Боб-старши, на 58 години, е притежател на два ресторанта в града. Любопитен факт е, че през април 2019 година бащата на Кримо се кандидатира за кмет на Хайланд Парк, само че изгубил изборите от сегашния кмет на града Нанси Ротеринг.

Майка му Дениз Песина, на 48 години, пък е била задържана по съмнение за домашно принуждение. В момента е мормон. Кримо има още брат и сестра. Семейството живее в значителен разкош в Хайланд - в къща за $425 000.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР