Хвърлилият се от влака край Дупница преди няколко дни мъж

...
Хвърлилият се от влака край Дупница преди няколко дни мъж
Коментари Харесай

Разплетоха мистерията със скочилия пред влака до Дупница

Хвърлилият се от влака край Дупница преди няколко дни мъж е 52-годишният Иван Кърков от с. Мурсалево, община Кочериново. Той беше превозен с кола за спешна помощ на Спешен център – Дупница в „ Пирогов” в сериозно положение, с тежки политравми, счупени крака и череп, оповестява struma.bg.

Състоянието му към момента е сериозно, оповестяват негови близки.

Иван Кърков е незает, не е фамилен. Той липсващ от вкъщи си в с. Мурсалево на 20 май. Майка му се обадила в полицията в Дупница и съобщила, че синът й е излязъл от вкъщи си към обяд на 20 май и не се е прибирал у дома. Кърков е бил разгласен за локално търсене от полицията в Дупница.

След случая на 23 май, когато мъж се хвърли в придвижване от влака София-Кулата край Дупница , пристигналите на място криминалисти са открили, че това е оповестеният за търсене Иван Кърков от с. Мурсалево, община Кочериново.

Потрошеният от рухването от влака мъж бил съответен, само че единствено повтарял името си Иван и цифрата 66, което лекарите изтълкували, че е на 66 година Оказа се, че това е годината, през която е роден – 1966.

Иван Кърков е незает и в никакъв случай не е работил. Живее с родителите си.
Криминалистите към момента проверяват дали Иван самичък е скочил от влака, или е блъснат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР