Хвърлиха някаква течност и пожарът започна. Едва успях да се

...
Хвърлиха някаква течност и пожарът започна. Едва успях да се
Коментари Харесай

УЖАСЪТ В ГАЛИЧЕ НЕ СПИРА! Запалени къщи и заплахи преди делото на Ценко Чоков

Хвърлиха някаква течност и пожарът стартира. Едва съумях да се спася. За мен това е опит да ме възпламенят и мен, тъй като всеки знае, че съм неработоспособен и мъчно мога да изляза. Това съобщи охранителят на запалената постройка пред Би Ти Ви.

Хората са сигурни, че Цеци Тинчев, дясната ръка на Ценко Чоков, стои зад пожара в Галиче и парцела на семейство Попови. Елеонора Попова съобщи, че хората към този момент всеобщо се изнасят от селото.

Жената на Ценко Чоков е сигурна, че мъжът й няма нищо общо с палежа и съгласно нея Веселен Веселинов съзнателно бави процеса. "Искаме да въстържествува справедливостта. Никой не отразява от съда по какъв начин очевидците споделят, че са принудени да свидетелстват от Веселин Попов ", съобщи брачната половинка на Чоков.

Емил Марков един от потърпевшите показа за ужаса, който го е сполетял. "На 29 август карах брачната половинка си да си хване рейса и ме атакува човек от защитата на Чоков и ме преби. Черепа ми е строшен, крайници ми ", съобщи Марков. Синът му добави, че продават всичките си парцели, като съобщи синът на Чоков и Тинчев ги принуждавали да си отдръпват показанията, тъй като другояче неприятно им се написа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР