Хвърлих 50 стотинки за късмет, може пък и други да

...
Хвърлих 50 стотинки за късмет, може пък и други да
Коментари Харесай

В Благоевград като в Рим! Да си направим Фонтана на късмета! Е. Канайкова с оригинална идея

" Хвърлих 50 стотинки за шанс, може пък и други да стартират да съблюдават поверието, като на ди Треви. Събират по един милион евро на година.
Представете си и тук в случай че стане по този начин, ще се събират средства за щедрост, даже и единствено жълти стотинки, които ги оставяме след пазар.
Няма единствено капачки да събираме я. Хайде малко многообразие., това написа във фейсбук собственичката на изложба " Еме " в Благоевград Емилия Канайкова и отпищи куп мнения.


Според нас, концепцията не е неприятна, само че е неприложима в нашите географски ширини,тъй като сигурно ще се намерят " гмуркачи ", които всяка нощ ще събират стотинките по дъното. Култура нямаме за сходни неща, боязън от Бога и провидението също, тъй че концепцията е супер, само че сме песимисти към отчетността на събраните стотинки.

Бай Ганьо Благоевградски ще откри метод да опорочи сходно положително желание. Ние, американците, още по-малко италианците, мъчно можем да достигнем, тъй като нравът ни е такъв- вместо да вървим към Европа, желаеме Европа да върви към нас!

А на Канайкова пожелаваме хвърлените 50 стотинки да и донесат шанс и всичките жадувани неща.

Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР