Хванаха го. Този, поредният отклонил се. Рецидивистът Борис Иванов, който

...
Хванаха го. Този, поредният отклонил се. Рецидивистът Борис Иванов, който
Коментари Харесай

Затворническа теорема - Али Баба и 70-те жандармеристи

Хванаха го. Този, следващият отклонил се. Рецидивистът Борис Иванов, който не му е за първи път да обърква пътя. Предният път дори съумя да насили стара жена. Сега опита да вземе стара жена за пленник, само че не съумя по знамение - " проконтролиран " бил с огнестрелно оръжие, по думите на Министерство на вътрешните работи вождовете, каквото и да значи това.
С депеша ни уведомиха, с депеша наредихме започване на оперативно-издирвателни дейности поради следващия избягал от пандиза рецидивист. Такъв доклад даде вътрешният министър Валентин Радев на парламентарен надзор за следващия случай на елементарно разкрил свободата човечец с раирана пижама.
Друг забавен миг е, че избягалият Борис Иванов в действителност не бил избягал, а бил се " отклонил ". Такава е управническата действителност в България – пандизчиите не бягат, ами се отклоняват, а издирването им почва с телеграми. Освен това, не всеки може да се снабди с нелегално оръжие, увери Министерство на вътрешните работи министърът. Така е, солидаризирам се – единствено нарушителите наподобява могат!
Между другото Радев увери, че полицията проверила дали избягалият инцидентно не е отишъл при родственици или на родното си място. Не бил там – да забележим, че като си спомним за Владимир Пелов. И че Министерство на вътрешните работи нямало пропуск в залавянето на избягали пандизчии, отново съгласно министърът, който си е доста вътрешен. Този го хванаха, факт - единствено да кажат какъв брой пари изхарчиха за гигантската интервенция, със 70 жандармеристи и куп служители на реда, и дали това щеше да се постанова, в случай че някой си вършеше работата по пандизите. А, но там Министерство на вътрешните работи нямало думата, по този начин обясняваше Радев, като говореше в Народното събрание за " процедурата " на затворническия режим.
Ако прибавим и други случаи, като този на към момента неоткрития " сътрудник " на Пелов – Радослав Колев, и се сетим по какъв начин знакови убийства от края на предходната и началото на тази година – на овързания крепко с ГЕРБ във Велико Търново притежател на " Айрян Балкан " Петър Христов, на шефа на " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите Иво Стаменов, то изводът е единствено един – да заловен да се отклонят всички Радевци и Борисовци, които ги назначават, воглаве с дамите и децата си. Ама по този начин да се отклонят, че да нямат връщане!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР