Хуманоиден робот на име Елф поздравява посетителите на Международния технически

...
Хуманоиден робот на име Елф поздравява посетителите на Международния технически
Коментари Харесай

Робот посреща гости с танци на панаира ВИДЕО

Хуманоиден робот на име " Елф " поздравява посетителите на Международния механически панаир в Пловдив с танци от своя личен щанд в 11 палата. Помощникът на хората е от семейство Sanbot.

" Елф " -ът е създаден от китайската компания " Qihan Technology Co ". Роботът е закупен от българската софтуерна компания " Статсофт ", дружно с двама негови " братя ".

Първият от тях е дарен на приблизително учебно заведение в столицата, което приготвя бъдещи инженерни и разработчици. Другите два се употребяват от компанията, като главната цел е да научат български език.

" Елф " -ът има необятно приложение и може да асистира в търговски центрове, магазини, заведения за хранене, хотели, лечебни заведения, домове за възрастни и учебни заведения.

Той може да работи като магазинер, сервитьор, помощник по преподаване, защита или образован домакински управител и персонален помощник.

Роботът, който гостува в Пловдив, е още бебе - дошъл е в страната преди два месеца. Въпреки това към този момент се е справил сполучливо с първата си огромна задача. Елф е показал най-новите модели на международната автомобилна марка " Пежо ". Роботът поздрави читателите на Marica.BG с танц, който можете да видите във видеото.​ /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР