Хуманитарен конвой под обстрел, ракетни удари и химическа атака –

...
Хуманитарен конвой под обстрел, ракетни удари и химическа атака –
Коментари Харесай

Да оцелееш при атака - съветите на военните

Хуманитарен ескорт под обстрел, ракетни удари и химическа офанзива – това са тематики от военно образование по какъв начин се оцелява в зона на боен спор

Екип на се впусна в предизвикването на Националния боен университет.

Екипирани с бронежилетки, каски, защитни очила и противогази влизаме в идващото военно премеждие.

Във втория ден на образованието за публицисти ни следва напредване с филантропичен ескорт. Ще бъдем охранявани от две бойни машини. Такива са на въоръжение от 60-те години и се употребяват и във войната в Украйна.

Въпреки че приключва учебно заведение по хореография, Даниел Николов избира армията.

„ Дядо ми и татко ми споделяха – ти няма да схванеш какво е да си боец, ти няма да схванеш какво е казарма, споделяха ми – ти няма да можеш да издържиш този стрес – аз си споделих, на инат на вас ще устоя този стрес “, споделя той.

Обучаващите са се потвърдили като офицери, а във взвода постоянно са доказвали, че са другари.

„ Основен приоритет е възпитанието. В родолюбие, армейски полезности, във всичко, което ще им помогне да са почтени хора “, споделя бригаден военачалник.

Денят стартира с интервенция Freedom Guardian, преди този момент обаче е значима подготовката. „ Бойните жилетки, които се употребяват на въоръжение в българската войска, имат отбрана 3А+, плочите обезпечават отбрана против хладни оръжия, против патрони от автомат „ Калашников “. От пряк удар от автомат сигурно ще имате счупено ребро, само че ще останете живи, няма да има пробив на жилетката “, изяснява майор Дамян Бешевлиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР