Хулиган ухапа рамото на полицай в Хасково, докато униформеният се

...
Хулиган ухапа рамото на полицай в Хасково, докато униформеният се
Коментари Харесай

Рецидивист ухапа полицай в патрулка

Хулиган ухапа рамото на служител на реда в Хасково, до момента в който униформеният се опитвал да го усмири в патрулката.
От Районна прокуратура оповестиха, че против 31-годишния Александър Я. от село Криво поле е повдигнато обвиняване и той е арестуван за 72 часа.
Екшънът почнал в заведение в комплекс " Веспрем " след среднощ в събота. Час и половина след среднощ в районното бил получен сигнал от диспечер на охранителна компания, че е задействан паник бутон. На мястото пристигнали 2 патрулки. От личния състав на заведението обяснили, че развилнял се клиент се заяжда с останалите и не желае да си тръгне.
Служителите на реда поискали документите за идентичност на Александър. Той отказал да ги даде. Униформените го поканили да отиде с тях в районното, само че той продължавал да се държи безочливо. Полицаите му сложили белезници и го качили в единия от служебните коли.
Влизайки вътре, мъжът почнал да крещи и да удря главата си в задния десен прозорец на колата. Той крещял заплашвал чиновниците на реда със разпра. Един от тях се е опитал да го успокои и да спре самонараняванията. Тогава Александър го ухапал по лявото рамо. Мъжът от Криво поле е остарял познайник на полицията. Той е осъждан и различен път за безчинство, в досието му попадат нанасяне на телесни повреди и палежи.
" Сега Александър е притеглен за осъществени непристойни дейности. С тях той жестоко е нарушил публичния ред, изразил е очевидно пренебрежение към обществото. Деянието му се отличава с изключителни цинизъм и смелост, като съставлява и рисков рецидив ", обясниха осведомени със случая. Предвиденото наказване в този случай при доказването на виновност пред съда е от 1 до шест години решетки, разясниха адвокати./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР