Хулиган бе осъден след свада на пътя в Тракия. Той

...
Хулиган бе осъден след свада на пътя в Тракия. Той
Коментари Харесай

Мъж потроши с палка чужда кола, изпреварила го отдясно

Хулиган бе наказан след кавга на пътя в Тракия. Той потрошил кола с железна палка, защото бил изпреварен отдясно. Екшънът се разиграл преди година, само че бабаитът получи присъдата си преди дни.

През август на Асеновградско шосе са се провеждали противозаконни гонки. След надпреварите зяпачите се разотивали. Сред тях била двойка с тойота, които се насочили към ж.к. Тракия. На надлеза на Асеновградско те настигнали БМВ. Последното возило се движило постепенно и лидерът на тойотата подхванал изпреварване отляво. Ядосан от обстоятелството, че някой може да задмине автомобила му, водачът на БМВ-то подал газ. Той застанал пред другата кола и внезапно натиснал спирачки. За да не го „ натресе” откъм гърба, мъжът с тойотата го изпреварил отдясно.

Това още повече вбесило притежателя на немското водило. До кметството на Тракия той карал зад тойотата. На светофара до административната постройката, той се изравнил с японското возило. Свалил си прозореца и почнал да държи сметка на другия лидер, за какво го е изпреварил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР