Hug or handshake е най-новият проект, който днес изгрява на

...
Hug or handshake е най-новият проект, който днес изгрява на
Коментари Харесай

Hug or handshake е най-новият проект на българската музикална сцена

Hug or handshake е най-новият план, който през днешния ден изгрява на българската музикална сцена с дебютния си сингъл Molten Dreams. Антон Георгиев и Петър Трифонов основават музиката дружно, след което Антон написа текста към песента. По аранжимента, записа и смесването двамата работят с музикалния продуцент Симеон Лозанов – Monyx.

Замечтан инди поп се преплита с съвременна визия във видеото, което е дело на надарения Никола Атанасов, с поддръжката на Влади Герасимов и Ангел Иванов от handplayed productions.
Любовта към музиката, модерния тон и инцидентна среща събира Петър и Антон в новия авторски план, който вземат решение да нарекат hug or handshake. Освен дословния превод, момчетата намират и друга символика зад името, а точно раздвоението. „ В живота доста постоянно се постанова да вземеш едно от две вероятни решения и това евентуално трансформира целия ти път нататък “ – споделя Антон.

„ След като се запознахме с Тони разбрахме, че с изключение на доста сходния музикален усет, това което ни сближава е и метода, по който желаеме да го изразим като въодушевление, жанр и чувство. В резултат на това ни се прииска да създадем тайфа, която да показва нашия усет по метод, който да влияе прочувствено на хората. “ – споделя Петър.

И двамата се занимават с музика от деца. През годините Петър свири с групите Bears and hunters, Dead man‘s hat и Homeovox – соловият план на Жоро от Остава. За Антон обаче hug or handshake е първото музикално предизвикателство, в което се впуска с цялостна мощ.
Още с дебютния си сингъл младата тайфа дава сериозна поръчка да се утвърди освен на българската музикална сцена, само че и на тази отвън родните граници. Приятели и сътрудници на музикантите го дефинират като самоуверен, извънредно професионален и съвременен план, основан на високо равнище и с доста усет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР